reklam
reklam

4N 1K İlk Aşk’ın Jenerik Müziği Nilipek’ten

Eklenme Tarihi: 10 Temmuz 2018, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 206712

Alternatif müzik sahnesinin en sevilen isimlerinden Nilipek.’in  en son projesi “Beraber”  adlı yeni bir parça ve söz konusu parça da, FOX TV’nin  uzun süredir merakla beklenen yeni gençlik dizisi 4N1K İLK AŞK’ın tema şarkısı olarak ekranlarda yerini aldı . 

Geçtiğimiz Mayıs ayında gösterime giren 4N1K 2 adlı sinema filminde  de “Senden Uzakta” adlı şarkısıyla  dinlediğimiz Nilipek.’in şarkısı ilk kez,  dizinin yayına girdiği 6 Temmuz akşamı dinleyicinin beğenisine sunuldu.

“Beraber “ aynı zamanda umut ve coşku dolu dostluğun da bir ürünü

Büşra Yılmaz’ın 4N1K adlı kitap serisinden, Fabrika Yapım/Öner Arslanel’in yapımcılığında televizyona uyarlanan ve 6 Temmuz ilk bölümü yayınlanmaya başlayan dizinin jeneriğinde dinlediğimiz şarkı, 5 arkadaşın umut ve coşkuyla dolu dostluklarının hikâyesini müziğe taşımakta. 

“Beraber”in söz ve müziğini de yazan, düzenlemesini ise Can Aydınoğlu ile birlikte yapan Nilipek.’e elektrik gitar, akustik gitar, organ ve synth’de Can Aydınoğlu, davulda Berkay Küçükbaşlar, bas gitarda Umut Çetin ve mix&masteringde Umut Çetin eşlik ediyor.

 “Beraber” adlı şarkıyı müzikseverler aynı zamanda Nilipek.’in  kendi dijital müzik kanallarında da (youtube.com/user/nilipekkimki , twitter.com/nilipekkimki facebook.com/nilipekseveriz ,instagram.com/aysegulnazcan  ve open.spotify.com/artist/1tgfi3YYoeXKehnjKaMsOo  )  dinleyebilir ve indirilebilirler.

“4N1K İLK AŞK” Cuma Akşamları 20.00’de FOX TV ekranlarında 

Yapımcılığını Fabrika Yapım/Öner Arslanel’in üstlendiği, başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş ve Eslem Akar’ın paylaştığı “4N1K İLK AŞK”ın müzik direktörlüğünü ise Emir Ersoy üstleniyor. Senaryosunu Ferhat Ergün’ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Murat Onbul’un oturduğu dizi, Cuma akşamları saat 20.00’de FOX TV ekranlarında yayınlanacak. 

“4N1K İLK AŞK”ın Tema Şarkısı  “ Beraber “

Söz&Müzik: Nilipek.

Düzenleme: Can Aydınoğlu & Nilipek.

Elektrik gitar, akustik gitar, organ, synth, geri vokal: Can Aydınoğlu

Ukulele, vokal, geri vokal, piyano: Nilipek.

Davul, geri vokal: Berkay Küçükbaşlar

Bas gitar, geri vokal: Umut Çetin

Mix&mastering: Umut Çetin

Sözleri 

Zaman bize ne getirir

Hayat bizden ne götürür

Bilirim gülersek beraber

Hepsi çözülür

Hızlı koştum, yavaşça durdum

Fark ettim ki bir harita yoktu

Bilirim yürürsek beraber

Yol bizi bulurdu

Biraz kayıptım, kafam karıştı

Bıraktım öyle, dağınık kaldı

Gözüm kapalı ama her şey açık...

Bilirim gülersek beraber hepsi çözülür. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ORÇUN YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam