reklam
reklam

Ramispor Altyapı Okulları büyük ilgi görüyor

Eklenme Tarihi: 7 Temmuz 2018, Cumartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 132298

Ramispor Altyapı Okulları büyük ilgi görüyor

Altyapıya büyük önem veren ve yüz yıla yaklaşan tarihe sahip olan Ramispor’da  yazla birlikte başlayan futbol okullarına  büyük ilgi var . Kırmızı beyazlıların “Altyapılar Koordinatörü “ Ümit Erdem,  ile tecrübeli hocalar Engin Aygün, Umut Karuç, Aydın Kayım ve Onur Söğüt nezaretinde yürütülen  çalışmalar disiplinli bir şekilde devam edilmekte.

Ramispor Altyapılar Koordinatörü Ümit Erdem “ Ailelerin çocuklarını gönül rahatlığıyla getirebilecekleri özelliklere sahip okullarımızda spor yapanların arasından, yarının şampiyonları olabilecek kabiliyette çocuklarımızın çıkacağına inanıyorum.”

Altyapılar Koordinatörü Ümit Erdem ailelerin çocuklarını spora yönlendirmedeki duyarlılığının kendilerini mutlu ettiğini söylerken; Ramispor olarak , çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve Türk toplumuna sağlıklı nesiller yetiştirmek için büyük bir görevi yerine getirdiğine inandığını dile getiriyor.

Ramispor Altyapılar Koordinatörü Ümit Erdem konu hakkında şunları söylüyor ,” 2005-2012 yaş grubunda çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik spor okullarımıza kayıtlar devam etmektedir. Ailelerin çocuklarını gönül rahatlığıyla getirebilecekleri özelliklere sahip okullarımızda spor yapanların arasından, yarının şampiyonları olabilecek kabiliyette çocuklarımızın çıkacağına inanıyorum. "

Ramispor Futbol okulları 2005-2012 yaş grubu Yaz Spor okuları Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 17-19 arasında ve yoğun ilgi görüyor

Ramispor Futbol okulları 2005-2012 yaş grubu Yaz Spor okuları Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 17-19 arası çalışmalarını sürdürüyor. Öte yanda Ramispor yönetimi İnternet sitesinde yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullanıyor.

 “Çocuğunuzun aklına spor dendiğinde futboldan başka bir seçenek gelmiyorsa, sokakta ya da okulda arkadaş çevresiyle birlikte futbol oynamaktan çok fazla zevk alıyorsa çocuğunuzu futbol kursuna yazdırmak için tereddüt bile etmeyin. Çünkü futbol çocuklar için ciddi faydalar sağlayan bir spor dalıdır. Futbola ilgiduyan çocuğunuzu futboldan soğutarak uzaklaştırmak yerine çocuğunuzu bu anlamda teşvik etmelisiniz. Çocukların gelişiminde futbolun önemi küçümsenemeyecek kadar fazladır. Örneğin bilgisayar veya cep telefonu bağımlılığından korumak gibi. Çok çeşitli yararları bulunan futbol sporuna yetenek düzeyleri farklı olan her yaştan çocuğun katılma imkanı vardır. Haydi çocuklar Rami Spor Kulübü Futbol Okuluna bekliyoruz.”

Haber için Ramispor yönetimine ve meslektaşımız Erol Eftekin’e özel olarak teşekkür eder; Ramispor alt yapı şubesine ve miniklerimize başarılar dileriz. 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam