reklam
reklam

“Örnek Ol Örnek Alsınlar Projesi “ ile öğrencilerimiz değerlerimize sahip çıkıyor

Eklenme Tarihi: 7 Temmuz 2018, Cumartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 159897

Her gecen günde değerlerin daha fazla yıpratıldığına ve değersiz hale getirmesine şahit oluyor ve çok üzüntü duyuyoruz. Peki; değerlerin daha fazla yıpratılmasına ve değersiz hale getirmesine karşı çalışmalar yürütülüyor mu derseniz; bu konuda Maltepe’de Maltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin 2017-2018 Eğitim öğretim yılında uygulamaya koyduğu  bir projeyi  sizlere duyuracağız.

Adı “Örnek Ol Örnek Alsınlar Projesi “ olan bu anlamlı çalışmayla Maltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerince değerlerimiz  benimsetilerek değerlerimize sahip çıkmaları sağlanmış oldu. 

Mevlana Ödülü, Ali Kuşçu Ödülü ve Ahi Evran Ödülleri sahiplerini buldu

Bu kapsamda başarılı öğrencilerimiz de ödül sistemiyle ödüllendirildi. Ödüller Mevlana Ödülü, Ali Kuşçu Ödülü ve Ahi Evran Ödülü olarak üçe ayrıldı.

Mevlana Ödülü: Edebiyat-Kompozisyon-şiir konularında başarı gösteren, yarışmalara katılım sağlayan, Doğruluk-paylaşma-güven-iyi ahlak sahibi olan ve disiplin cezası almamış,  zayıfı bulunmayan öğrencilere veriliyor. Bu ödülü  Maltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğrencisi Nur Nur Top almaya hak kazandı

Ali Kuşçu Ödülü: Matematik-Fizik-Kimya derslerinde  başarılı olan , Teorik-sembolik düşünme gücüne sahip olan, sayısal konulardan yarışmalara katılım sağlayan ve disiplin cezası almamış, zayıfı bulunmayan  öğrencilere veriliyor. Bu ödülü  de Maltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Bilişim Teknolojileri Bölümü öğrencisi Yağmur Dağ almaya hak kazandı.

Ahi Evran Ödülü : Meslek derslerinde başarılı olan , dürüst, güvenilir, meslek ahlakına sahip, cömert, saygılı,  güler yüzlü ve disiplin cezası almamış,  zayıfı bulunmayan  öğrencilere veriliyor. Bu ödülü  Maltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin  Grafik ve Fotoğrafçılık Alanı öğrencisi Refiye Doğa Ulu almaya hak kazandı.

 

Yaşadığı okulda, mahallede, ilçede, şehirde, ülkede, coğrafyada ve dünyada iyilik adına olan her güzel gelişmeyi selamlamak; kötülük adına her ne oluyor ise onu yok etmek için çaba göstermek amacıyla başlatılan proje de öğrenciler ilk ödüllerini alarak büyük gurur duydular.

Maltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Tanju Yılmaz:  “Öğrencilerimize değerler konusunda katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bizlere.”

Maltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Tanju YILMAZ yaptığı konuşmasında;  en büyük hedeflerimiz olan temel insanî değer ve erdemleri kazandırmak, değerlere karşı duyarlılık oluşturmak ve onları davranışa dönüştürme konusunda öğrencilerimize katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bize diyerek ödül alan öğrencileri tebrik etti.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam