reklam
reklam

Olmayan otomobiline 'HGS cezası'

Eklenme Tarihi: 29 Aralık 2015, Salı - 11:00   Okunma Sayısı: 121282

MANİSA

Manisa'nın Salihli ilçesinde yaşayan Arif Yıldırım, hiç otomobil sahibi olmadığını öne sürerek, Hızlı Geçiş Sistemi'nden (HGS) kaçak geçtiği gerekçesiyle gönderilen cezanın iptali için Salihli Sulh Ceza Hakimliğine başvurduğunu söyledi.

İşçi olarak çalışan 45 yaşındaki Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, evine 79 lira 75 kuruşluk ceza makbuzu geldiğini anlattı.

Cezanın hatalı gönderildiğini öne süren Yıldırım, "Hayatım boyunca hiç otomobilim olmadığı gibi, İstanbul'a da ne gittim ne de gördüm ancak bana gelen ceza kağıdına göre geçen yıl 24 Nisan'da 34 HS 6228 plakalı otomobille Avcılar gişesinden geçerek, ücret ödememişim. Emniyete gittiğimde plakayı sorguladılar. Otomobil üzerime kayıtlı çıkıyor" diye konuştu. 

Yıldırım, cezanın iptali için Salihli Sulh Ceza Hakimliğine başvurdu.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam