reklam
reklam

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli Maltepe’de Teşekkür Ziyaretlerindeydi

Eklenme Tarihi: 5 Temmuz 2018, Perşembe - 11:00   Okunma Sayısı: 121504

24 Haziran seçimleri sonrası partisinin Maltepe İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli,  burada üye kaydı gerçekleştirdi. teşkilat mensupları ile bir araya geldi . Daha sonra Maltepe’de esnafları  ziyaret eden Canikli “ Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet ve Güçlü Türkiye’ye”  giden yolda şahlanışın ancak AK Parti ile olabileceği konusunda esnafların  görüşlerini aldıktan  sonra esnaftan tam destek aldı ve  daha sonra Maltepe’de gençlerle ,çocuklarla  da bol, bol resim çektirdi. 

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli: “Türk siyasi tarihinin en önemli dönemeçlerinden birini geçtik. Dinamik bir süreçti, bunları önümüzdeki günlerde daha ayrıntılı bir şekilde değerlendireceğiz. Bütün bunlara rağmen, bu zaferin elde edilmiş olması elbette takdire şayan, son derece önemlidir. ” 

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’nin katıldığı ve AK Parti Maltepe İlçe merkezinde gerçekleşen programa ,   AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikci, AK Parti Maltepe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik Koçyiğit, AK Parti Maltepe Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Maltepe İlçe Teşkilatına bağlı ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları, yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri,  partililer ve çok sayıda vatandaşlar katıldılar. 

Canikli, 24 Haziran seçimleri sonrası partisinin teşkilat mensuplarına  da teşekkür etti. Zorlu bir seçim sürecini geride bıraktıklarını ifade eden  Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli programda şu cümleleri kullandı 

“Gerçekten zor bir süreçti. Hepiniz son derece samimi ve büyük bir gayretle bu sürecin en iyi şekilde sonuçlanması için ellerinizden gelen gayreti gösterdiniz. Rabbim bu gayretinizi, samimi duygularınızı en iyi şekilde değerlendirecektir.”

Türk siyasi tarihinin en önemli dönemeçlerinden birini geçtiklerini belirten Bakan Canikli, seçimlerin dünya genelinde yakından izlendiğini anlatarak,  millete, ümmete hizmete devam edeceklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

“Bu seçim sadece Türkiye’yi ilgilendiren, Türkiye’de yapılan bir seçim değildi. Neredeyse bütün dünyanın en güçlü aktörleri bu seçim için alandaydı, arazideydi, her yerdeydi. Dinamik bir süreçti, bunları önümüzdeki günlerde daha ayrıntılı bir şekilde değerlendireceğiz. Bütün bunlara rağmen, bu zaferin elde edilmiş olması elbette takdire şayan, son derece önemlidir. Hepimizin gayretleri önemli, sonuç itibarıyla ortaya çıkan hesap Rabbimizin hesabıdır. Birinci boyutu, bu ülkeyle alakalı çok güzel duygular beslemeyen çevrelerin beklentilerine rağmen, son derece muhteşem ve net bir zafer ortaya çıktı. 

Artık kimse bu sonuçları reddetme imkanına sahip olmadı. Sonuçlar üzerinden bir kaos planı hayata geçirilmek istendi. Tırnak içerisinde söylüyorum ‘onu bile beceremediler.’ Ama tabii bu onların beceriksizliği bir tarafa, esas itibarıyla Rabbimizin hesabının bir sonucudur. Bu yönüyle hamdolsun, milletimizi ve dünyanın birçok yerinde kaderini geleceğini, bu milletin kaderine ve geleceğine endekslemiş olan yüz milyonlarla ümmetin yüzünü güldüren bir sonuç ortaya çıktı. “ 

Burada AK Parti Maltepe İlçe teşkilatıyla tebrikleşen Canikli, daha sonra Maltepe’de esnafları  ziyaret ederek gündem hakkındaki görüşlerini aldı. Esnaftan destek alan Mili Savunma Bakanı Maltepe’de daha sonra  ise gençlerle ,çocuklarla  da bol bol resim çektirdi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam