reklam
reklam

Eski Köye Yeni Adet yapılırsa ne olur?

Eklenme Tarihi: 4 Temmuz 2018, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 291193

Bu sorunun cevabını  Ferit Karahan ile Gülistan Acet’in  birlikte yönettiği, başrollerini Bülent Emrah Parlak, Burcu Gönder Parlak, Nail Kırmızıgül, Füsun Demirel, Haki Biçiçi ve Gülhan Tekin  gibi ünlü isimlerin oynadıkları Eski Köye Yeni Adet filmi aramakta . Film; doğum kontrolüyle 90’larda tanışan bir köyümüzün traji- komik öyküsünü beyaz perdeye taşıyor.  

Meltem Yılmazkaya, Osman Akça, Muhammed Cangören, Asiye Dinçsoy, Nursel Köse, Gürsü Gür, Güner Özkul, Nilüfer Kılıçarslan, Ali Rıza Kubilay, Ali Rıza Tanyeli ve Derya Karadaş gibi başarılı oyuncuların da yer aldığı, sizleri  gülmekten kırıp geçirecek komedinin vizyon tarihi ise 20 Temmuz olarak açıklandı. 

90'lı yıllarda bir köyde doğum kontrolü için kadınlara spiral takılmasının ardından köyde kadın ve erkekler arasında yaşanan birbirinden komik olayları konu alan filmin fragmanı da sosyal medyada  büyük beğeni topladı.  Çekim aşaması iki seneyi bulan bu ilginç filmi 20 Temmuz’dan sonra sinemaseverler izleyebilirler.  

Eski Köye Yeni Adet ‘in konusu:

1990’ların sonunda bir köye bir sağlık ekibi gelir ve en az üç çocuğu olan tüm kadınlara doğum kontrolü için spiral takar. Sağlık ekibinin köyden ayrılmasıyla köyün erkekleri toplanıp, kadınlara takılan cihazın ne olduğuna dair fikirler üretirken birbirinden komik yanlış anlamalarla aletin bir mikrofon olduğuna kanaat getirirler. Bu yanlış anlamayla köyde her şey değişecek, birbirinden komik durumlar yaşanacaktır...

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: GAMZE YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam