reklam
reklam

Alaçatı’nın lezzet durağı: WalkIn BrasserIe

Eklenme Tarihi: 2 Temmuz 2018, Pazartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 145695

İSTANBUL

Eşsiz mutfağı, canlı müzik keyfi ve DJ performanslarıyla Alaçatı’nın eğlence anlayışına yön veren Walkin Brasserie, 2018 yaz sezonuna iddalı giriş yaptı!

Kaliteli hizmet ve lezzet anlayışını ile sevenlerine keyifli bir o kadar da samimi bir ortam sunan Walkin Brasserie, Ünlü Şefi Berkin Baykoç’ un lezzetleriyle Alaçatı’nın nabzını tutmaya devam ediyor!

Lezzetli atıştırmalıkları, enfes tatlardan hazırlanan burger çeşitleri, spesiyal menüsünde yer alan Pizza Burrata, Basil&Truffle, Pekin Ördeği, Somon Izgara, Walkin Köfte, Lokum, Cafe De Paris ve Dallas Steak seçkileriyle yaz akşamlarına tat katıyor.

Daha hafif tercihler yapan ve yediklerine dikkat edenleri de unutmayan Walkin Brasserie’nin salatalarına biz bayıldık! Enginar, avokado, karışık yeşilliklerle hazırlanan Artichoke & Avocado salatasından, ızgara somon ve kinoanın leziz birleşmesi ile damaklarda eşsiz bir tat bırakan Salmon & Quinoa gibi birçok sağlıklı salata alternatifi sunuyor.

“Walkin Brasserie” keyifli atmosferi ve lezzetleriyle misafirlerini kendine hayran bırakıyor!

Haftanın beş günü en sevilen şarkıların seslendirileceği, eğlencenin sürpriz isimlerle doruğa ulaşacağı canlı müziğe ev sahipliği yapacak olan Walkin Brasserie, iki gün de Türkiye’nin önde gelen DJ’lerini ağırlayarak Alaçatı’nın eğlence anlayışına yön vermeye devam ediyor. Özel lezzetlerle kaliteli eğlence arayışında olan Walkin Brasserie,  yaz sezonu boyunca sevenlerini bekliyor.

 Her performanslarında dinleyenlere unutulmaz anlar yaşatan Monality, gündüz başlayarak gecenin ilerleyen saatlerine dek sürecek olan eğlenceli anlar için Fly – Inn Beach’e davet ediyor!

Misafirlerine müzik ve enerji dolu bir gün yaşatan Fly – Inn Beach, yaz boyunca unutulmaz ve benzersiz anlar yaşamak isteyenleri ağırlıyor. 

Beach Giriş: 70 TL

Daha önceden bilet almak isteyenler www.mobilet.com adresinden etkinliğe tüm detaylarıyla ulaşabilirler.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR SAKARYA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam