Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetesonan-com-images-haberler-akdeniz-oyunlarinda-masa-tenisi-basliyor-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
reklam
reklam

BAL Ligi 24hafta

ÖZEL HABER

Akdeniz Oyunlarında Masa Tenisi başlıyor

Eklenme Tarihi: 27 Haziran 2018, Çarşamba - 09:00   Okunma Sayısı: 136357

18. Akdeniz Oyunları Masa Tenisi branşı karşılaşmaları, İspanya´nın Tarragona kentinin Valls kasabasında Joana Ballart Pavilion Spor Salonunda oynanacak.

Ferdi müsabakalarda ülkemizi Ahmet Li, İbrahim Gündüz, Özge Yılmaz ve Sibel Altınkaya temsil edecek. Eleme gruplarında; Sibel Altınkaya, G Grubunda Sloven Galic, Arnavut Katillari ve Sırp Maksuti, Özge Yılmaz B Grubunda İspanyol Xiao Yao ve Cezayirli Loghraibi, İbrahim Gündüz, H Grubunda Kosovalı Karabaxhak, Yunan Panagiotis ve İspanyol Cantero, Ahmet Li ise İtalyan Bobocica ve Cezayirli Bouriah ile mücadele edecek.

TAKIM MAÇLARI 29 HAZİRAN´DA BAŞLAYACAK

Oyunlarda Masa Tenisi branşında ülkemizi Takım maçlarında Talha Yiğenler, Ahmet Li, İbrahim Gündüz, Özge Yılmaz, Gülpembe Özkaya ve Sibel Altınkaya temsil edecek. Takım karşılaşmaları ise yine Tarragona´nın Valls kasabasında Joana Ballart Pavilion´da oynanacak. Masa Tenisi takım maçlarına Türkiye´nin yanı sıra; bayanlarda Cezayir, Bosna-Hersek, Mısır, İspanya, Fransa, Yunanistan, İtalya, Portekiz, Slovenya, Sırbistan ve Tunus, erkeklerde ise Cezayir, Güney Kıbrıs Rum Kesimi, Mısır, İspanya, Fransa, Yunanistan, İtalya, Kosova, Portekiz, Slovenya ve Tunus mücadele edecek.

ÇOK BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRDİK

Çok başarılı bir sezon geçirdiklerini söyleyen Bayan Milli Takım Antrenörü Sunay Atakan ´´Akdeniz Oyunlarında bayanlarda Sibel Altınkaya, Gülpembe Özkaya ve Özge Yılmaz'dan kurulu Milli Takımımız mücadele edecek. 2017-2018 sezonu sona ererken, Masa Tenisi Milli Takımları olarak, bu seneki üçüncü ve sonuncu hedef müsabakamıza hazırlanıyoruz. Dünya Takımlar Şampiyonasında Bayan takımımız 2.Ligde final oynayarak, bir sonraki Dünya Şampiyonasında Şampiyonlar Liginde Dünyanın en iyi 24 takımı arasında mücadele etmeye hak kazandı. Statüsü değişen ve Portekiz gibi yeni katılan ülkelerle standartları genişleyen Akdeniz Oyunlarında mücadele madalya mücadelesi vereceğiz. Takımımızın form durumu oldukça yüksek´´ dedi.

DİKKAT ÇEKEN BİR TAKIMA SAHİBİZ

Çok genç ve uluslar arası platformda dikkat çeken bir takıma sahip olduklarını söyleyen Erkek Milli Takım Antrenörü Onur Germeyanoğlu ise ´´Erkeklerde Ahmet Lİ, İbrahim Gündüz ve Abdullah Talha Yiğenler İspanya´da mücadele verecek. Bu sene Avrupa Takımlar Şampiyonasında Erkek Takımı olarak 2. Ligde final oynama başarısını gösterdi ve Avrupa Ligi A Grubunda yarışmaya hak kazandı. Akdeniz Oyunlarında hedefimiz madalya şansımızı en iyi şekilde değerlendirmek. Hem takım hem de ferdi müsabakalarda bu şansımızı sonuna kadar zorlayacağız. Tüm sezon boyunca, bu son müsabaka için iyi bir şekilde hazırlanma fırsatımız oldu. Birçok uluslar arası turnuvanın dışında, Almanya’da üç, Fransa’da bir, Çin’de bir ve yurt içinde de altı kez olmak üzere kamplar düzenledik ve sporcularımızın form düzeylerini artırmaya çalıştık. Umuyoruz ki, bu son turnuvadan da beklentilerimiz doğrultusunda sonuçlarla dönebiliriz. Tüm sporcu, antrenör ve yönetici kafilesi olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın´´ diye konuştu. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam