reklam
reklam

Alibeyspor’da Yeni Sezon Öncesi Sıkı Bir Hazırlık Var

Eklenme Tarihi: 22 Haziran 2018, Cuma - 10:00   Okunma Sayısı: 119744

Geçtiğimiz sezon grubunda şampiyon alarak Süper Amatör Kümeye çıkan ve yeni sezonda İstanbul Süper Amatör Kümede mücadele etmeye hazırlanan Alibeyspor’da Kulüp Başkanı Ali Tonta yeni sezon öncesinde yönetimini ve teknik ekibini olağan stü bir toplantıya davet ederek sezon planlamasını yapmaya şimdiden başladı.

Şampiyon takımı bozmadan takviyelerle yoluna devam etmeye hazırlanan kulüpte Başkan Ali Tonta yönetimini ve teknik ekibini olağan üstü toplantıya çağırırken; amatör liglerin en köklü kulüplerinden olan Alibeyspor’da genç kadro  olduğu gibi korunacak ve hocaların gerekli gördüğü bölgelere nokta transferler yapılacak.

Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta: ”İnanıyorum ki bu sezon bu kadro ile ligimizi en iyi yerde tamamlayıp hak ettiğimiz hedefe ulaşacak bir kadro yapısına sahibiz.”

Konu hakkında bir bilgilendirmede bulunan Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta gazetemize şu açıklamada bulundu; “Alibeyspor her zaman amatör liglerin en köklü ve iddialı kulüplerinden olmuştur. Yeni sezonda İstanbul Süper Amatör Kümede mücadelemizi vereceğiz. Geçen sene şampiyonluğa ulaşan takımı bozmadan yolumuza devam etme niyetindeyiz. Takımında emek veren tüm oyuncularımın sahnelediği performanstan son derece memnunum. İnanıyorum ki bu sezon bu kadro ile ligimizi en iyi yerde tamamlayıp hak ettiğimiz hedefe ulaşacak bir kadro yapısına sahibiz. Yeni sezon planlamasını yapmak için teknik heyet ve yönetim kurulu üyelerimizi bir toplantıya davet ettim. Bütçemizi ve yol planımızın son şeklini vereceğiz” 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam