reklam
reklam

Müfit Can Saçıntı Babamın Ceketi ile sinemaya döndü

Eklenme Tarihi: 19 Haziran 2018, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 223828

Mandıra Filozofu ve Yaşamak Güzel Şey ile son dönem komedi tarzına farklı bir iz bırakan Müfit Can Saçıntı samimi sıcak ve bir o kadar da eğlenceli bir aile komedisi olan Babamın Ceketi ile sinemaya geri dönüyor. 

Uzun bir ön hazırlık döneminin ardından “motor” diyen Babamın Ceketi’nin çekimlerinin 4 hafta süreceği öğrenilirken  film için İstanbul’un farklı semtlerinin yanı sıra Ağva ve Dalyan’da seçilen mekanlar, senaryonun geçtiği döneme uygun biçimde özel olarak dekore edildi. Profesyonel bir teknik ekiple yola çıkan Hann Medya’nın yeni projesi Türk sinemasında son dönemin en iddialı yapımlarından ve Yeşilçam tadında bir yapım olmaya aday.

Babamın Ceketi,  evlenmek isteyen ancak türlü zorluklarla karşılaşacak  olan Ferhat ve Aslıhan’ın yaşam öyküsünü ele almakta. 

“Babamın Ceketi” usta isimleri bir araya getiriyor

“Babamın Ceketi” filmi, hikayesi kadar zengin oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Ayşen Gruda, Suat Sungur ve Yalçın Menteş gibi usta isimlerin yer aldığı kadroda, aynı zamanda yönetmen koltuğunda da oturan Müfit Can Saçıntı’nın yanı sıra Mert Turak, Erkan Can, Elif Nur Kerkük, Banu Manioğlu, Ahmet Arıman, Tuncay Akça, Sami Aksu, Ünal Yeter ve Uğur Demirpehlivan gibi başarılı oyuncular yer almakta.  

Mert Turak film için özel karate eğitimi aldı

Öte yandan başarılı oyuncu Mert Turak da, filmde oynadığı Ferhat karakteri için özel olarak 3 ay süreyle karate ve silah tutma eğitimleri aldı. Filmin aksiyon sahnelerinin çekimi sırasında ise, hem oyuncular hem de set ekibi  oldukça eğlenceli anlar yaşadılar.

“Babamın Ceketi”  filminin yönetmeni ve senaristi Müfit Can Saçıntı  filmi için bir aile ve sevgi filmi diyor 

Filmin senarist ve yönetmenliğini yapan Müfit Can Saçıntı Babamın Ceketi için; “Her şeyin değerinin parayla ölçüldüğü bu dünyada en değerli şeyin sevmek, sevilmek, aile ve dostluk olduğunu anlatan bir film” diye konuştu. Babamın Ceketi sonbaharda vizyona girecek.

Künye 

Yapımcı: Hann Medya

Senaryo ve Yönetmen: Müfit Can Saçıntı

Yardımcı Yönetmen: Gizem Yaman

Görüntü Yönetmeni: Hayk Kirakosyan

Kurgu: Ahmet Can Çakırca

Müzik: Uğur Ateş 

Yapım Amiri: Tan Ander

Sanat Yönetmeni: Arzu Koç Taşkent

Kostüm Şefi: Ezgi Ayaz

Işık Şefi: Feramuz Tuna

Ses Teknisyeni: Özgür Özden

Set Amiri: Serdal Ateş

Makyöz: İlknur Sağlam Şair

Filmin konusu:

Ferhat ve Aslıhan bir süredir sevgilidir. Ferhat işsiz olduğu için bir türlü evlenememişlerdir. Aslıhan’ın babası kalp krizi geçirmiş ve ölmeden önce kızımın mürüvvetini görmek istiyorum diye psikolojik baskı yapmaya başlamıştır. Ancak Ferhat’ın bir an önce hem iş hem de düğün için para bulması gerekmektedir. 

Çocuğunu en iyi okullarda okutarak en iyi babalığı yaptığını düşünen İbrahim ise, oğluna çaresizce iş aramaya, iş kurmaya çalışmaktadır.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam