reklam
reklam

U17A 3.hafta

ÖZEL HABER

YAZ KOZZY’DE GÜZEL!

Eklenme Tarihi: 18 Haziran 2018, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 176002

İSTANBUL

Türkiye ve Avrupa’nın En İyi Alışveriş Merkezi Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, Haziran ayı boyunca devam eden çocuk atölyeleri ve sağlık seminerleri ile  keyifli ama bir o kadar da sağlık dolu bir yaz tatili sunuyor.

Kozzy AVM, 1 Haziran – 30 Haziran tarihleri arasında, her Cumartesi ve Pazar günü, saat 15.00 – 17.00 arasında gerçekleşecek olan atölyeleri ile çocuklara hem eğitici hem de eğlenceli etkinlikler sunuyor. Kozzy AVM, 2 Haziran Cumartesi günü Güneş Kukla ve 3 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan Dev Balina ile çocuk atölyelerinin başlangıcını yapıyor. 9 Haziran Cumartesi günü çocuklar Tatil Gemisi atölyesiyle eğlenirken, 10 Haziran Pazar günü özel olarak hazırlayacakları Babalar Günü Kartı ile babalarına unutulmaz bir hediye yaratıyorlar. 16 Haziran Cumartesi günü Çiçek Tacı atölyesi ve 17 Haziran Pazar günü Güneş Çiçekleriatölyesi ile çocuklar yazın ruhuna yakışacak çiçeklerle keyifli anlar yaşıyor. 23 Haziran Cumartesi günü Bay Kaplumbağa ile eğlenen çocuklar, 30 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan Renkli Balıklar ile Haziran ayının keyfine varıyor.

Kozzy ile sağlık seminerleri…

Kozzy AVM, Haziran ayı boyunca devam eden Sağlık Günleri kapsamında, alanında uzman hekimleri ağırlamaya devam ediyor. Kozzy AVM, 19 Haziran Salı günü Diş Hekimi Beril Karagenç Batal’ın Kocaman Gülümsemeler konulu semineri ile sağlık günlerine davet ediyor.

Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi Hakkında:

Şık ve modern mimari konsepti ile yaşamdan keyif alanların buluşma noktası olarak konumlanan Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, gün ışığının her köşede hissedildiği, semt sıcaklığını yansıtan özel mimarisi ile aydınlık ve sıcak bir atmosfer sunmaktadır. Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, zengin mağaza karması, özel mimarisi, değişik dünya lezzetlerinin sunulduğu restoranları, 9 salondan oluşan sineması, ziyaretçilerin kültür sanat alanındaki beklentilerine cevap veren 400 kişilik Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi, sergi salonları ve açık hava terasları ile misafirlerine alışveriş, tiyatro, sinema, eğlenceyi bir arada sunmaktır.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR SAKARYA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam