reklam
reklam

U17A 3.hafta

ÖZEL HABER

İYİ Parti Genel Başkanı ve CB.Adayı Akşener Kadıköy ve Ümraniye’deydi

Eklenme Tarihi: 14 Haziran 2018, Perşembe - 09:00   Okunma Sayısı: 139999

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, önce Kadıköy Bağdat Caddesi üzerinde seçim ofisi açtı ve halk yürüyüşüne katıldı  daha sonra da Ümraniye’ye geçerek Alemdağ Caddesi üzerinde vatandaşlarla iftar programına katıldı. İstanbul’da  çok yoğun  bir ilgi gören İYİ Parti Lideri Akşener’i Kadıköy ve Ümraniye’de binlerce partili karşıladı.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener “Öyle gösteriyor ki biz mecliste çoğunluğu alacağız. 16 yıldır bu arkadaşlar iktidarda. 2008’e kadar eski hükümetin aldığı önlemleri uyguladılar. Sonra contayı yakmaya başladılar.”

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, yaptığı konuşmada; “Milletvekili seçiminde biz Millet İttifakı’nı kurduk. Öyle gösteriyor ki biz mecliste çoğunluğu alacağız. Cumhurbaşkanlığı seçiminde bizim adaylarımız var. Bir de Cumhur İttifakı var. 16 yıldır bu arkadaşlar iktidarda. 2008’e kadar eski hükümetin aldığı önlemleri uyguladılar. Sonra contayı yakmaya başladılar” diyerek 24 Haziran’da millet ittifakında yer alan partilerin mecliste çoğunluğu alacağını iddia etti.

Akşener’den gençlere iş bulma sözü 

Gençlere iş bulma sözü veren İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral  Akşener, iş buluncaya kadar da her gence aylık 500 lira vatandaşlık maaşı verecekleri vaadinde bulundu. Türkiye Dayanışma Fonu’nu kuracaklarını kaydeden Akşener, “Kredi kartı takibi olan 4,5 milyon insanın kredi kartlarındaki o borçlarını bir defaya mahsus ödeyeceğiz dedik. Ona da çok bozuldular” dedi. Akşener, Kanal İstanbul Projesinin ne kadara mal olduğunu ve Türkiye’ye ne kadar getirisi olacağının kimsenin bilmediğini ileri sürdü.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ORÇUN YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam