reklam
reklam

Üsküdarlı esnaflar iftarda bir araya geldiler

Eklenme Tarihi: 10 Haziran 2018, Pazar - 16:00   Okunma Sayısı: 134060

Sabır ve paylaşım ayı Ramazan, tüm manevi atmosferi ile yaşanırken bereketli iftar sofraları da dostluk ve dayanışma duygularını arttırmaya devam ediyor.  Tabi; göreve geldiği kısa zamanda başarılı hizmetler üreten  ve aynı zamanda Üsküdar esnafının dar gün kapısı görevini yürüten Üsküdar Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi ve İstanbul Sahne Perde Film ve Eğlence Yerleri Esnaf Odası Başkanı Terlan Kaya, Ramazan bereketini  geçtiğimiz gün üyeleriyle ve dostlarıyla paylaştı.

Üsküdar Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi ve İstanbul Sahne Perde Film ve Eğlence Yerleri Esnaf Odası Başkanı Terlan Kaya‘nın ev sahipliğindeki iftarda   Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Kaya, Üsküdar İlçe Müftüsü Ali Çakmak, DSP Üsküdar İlçe Başkanı Naim Er, HDP İlçe Eşbaşkanı  Gülizar Gülistan, Ümraniye Esnaf Odası Başkan Adayı Mustafa Birol Kalyoncu, sanatçılar, İstanbul Sahne Perde Film ve Eğlence Yerleri Esnaf Odası Üyesi ve CHP 3. Bölge Milletvekili Adayı Sinan Karaca,  CHP Üsküdar Meclis Üyeleri Saffet Sarıkaya, Şener Kılıç ve Çetin Karadağ, Ataşehir CHP Belediye  Meclis Üyesi Süleyman Karadağ, bazı oda ve kooperatif temsilcileri ile STK temsilcilerinin katıldığı iftara esnafın yoğun ilgisi yoğun oldu.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve çok sayıda ünlü sanatçı da  gönderdikleri telgrafla programı kutladılar.  

Üsküdar Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi ve İstanbul Sahne Perde Film ve Eğlence Yerleri Esnaf Odası Başkanı Terlan Kaya “Göreve geldiğimiz günden bugünü gece-gündüz demeden hep esnafımızın yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz”

 

Üsküdar’daki Bulgurlu Semt Konağında verilen iftarda; hep birlikte edilen dualar ve Semazen gösterileri eşliğinde oruçlar açıldı. İftar sonrası bir selamlama konuşması yapan Başkan Terlan Kaya, “Göreve geldiğimiz günden bugünü gece-gündüz demeden hep esnafımızın yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi. Ramazan’ın bereket ve paylaşım ayı olduğuna vurgu yapan Kaya, esnaf ile bürokrasi arasında köprü kurmaya devam edeceklerini kaydetti.

Ramazan ayının tüm insanlığa hayırlar getirmesini, huzura ve barışa vesile olmasını dileyen Kaya; “Bugüne kadar yaptığımız girişimler sonucunda esnafımız ile kooperatifimiz arasında bir aile bağı kurduk. Esnafımızın daha verimli hizmet üretebilmesi için imkan ve olanakları kullanmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam