reklam
reklam

Bilişim Medyası Derneği, Ajanslar İle Görüşmelere Başladı

Eklenme Tarihi: 9 Haziran 2018, Cumartesi - 09:00   Okunma Sayısı: 143751

İSTANBUL- Türkiye’nin önde gelen bilişim ve teknoloji markaları ile daha sıkı ilişkiler kurmayı hedefleyen ve görüşmelerine devam eden Bilişim Medyası Derneği, bu bağlamda bilişim ve teknoloji medyasına dahil olan ajanslar ile bir araya gelmeye başladı.

20. Yılını kutlayan BMD, üyelerine daha iyi bir ortam hazırlamak adına çalışmalarına devam ederken, bilişim ve teknoloji dünyasının önde gelen markaları ve ajansları ile ortak çalışmalara imza atmayı planlanıyor.

 

Bilişim Medyası Derneği (BMD) Yönetim Kurulu geçtiğimiz akşam, dünyaca ünlü markaların da dahil olduğu bilişim ve teknoloji markalarına hizmet veren F5 İletişim Yönetimi ile bir araya gelerek bilişim ve teknoloji medyasının ülkemizdeki önemine değindi. Birlikte geliştirilecek projelerle daha yakın çalışmalara nasıl varılabileceği, bilişim ve teknoloji medyasının daha iyi noktalara nasıl getirilebileceği görüşüldü.

 

Sektördeki genel sorunların bahsedildiği görüşmede, bu sorunların çözüme kavuşturulması ve sektörün daha yaşanılabilir olması için nasıl hareket edilmesi gerektiğine değinildi. Sosyal sorumluluk projeleri ile Türkiye’ de teknolojiyi kullanan herkesin bilinçlendirilmesi de görüşme notları arasında yer aldı.

Bilişim Medyası Derneği (BMD) Yönetimi tarafından, yeni dönemde bilişim ve teknoloji sektöründe yer alan markalar ve ajanslar ile sıkı ilişkiler kurulması için çalışmalar yapıldığı ve üyelerinin bu birlikteliklerinden en geniş kapsamda fayda sağlaması için çaba gösterildiği belirtildi.

 

Gerçekleştirilen buluşmaya;

 

Bilişim Medyası Derneği (BMD) Yönetim Kurulu Üyeleri;
Musa SAVAŞ (Başkan), Arda MERİÇ (Genel Sekreter), Hasan GENÇ (Kurul Üyesi), Nurhan DEMİREL (Kurul Üyesi)

 

Bilişim Medyası Derneği (BMD) Dış İlişkiler;
Hande ARPALIGİL

 

Bilişim Medyası Derneği (BMD) Üyeleri;
Aykut ALTINDAĞ, Birol BALİ, Emre ÇETİNKAYA, Kerem ENGİNAR, Kerem FINNDIK, Serhan TÜRKMENOĞLU, Sinan KÜSTÜR

 

F5 İletişim Yönetimi;
Murat DEMİROK, Gönenç ATAKAN, Handan ŞAHİN

 

katılırken, gecede konuşulan ve yapılabilecek diğer ortak çalışmalar için planlamalar yapıldı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam