reklam
reklam

Bilişim Medyası Derneği (Bmd), May Siber Teknoloji Yönetimi İle Bir Araya Geldi

Eklenme Tarihi: 7 Haziran 2018, Perşembe - 11:00   Okunma Sayısı: 147542

İSTANBUL

20. Yılını kutlayan ve geçtiğimiz günlerde yönetimi yenilenen derneğin, yeni dönemde bilişim ve teknoloji sektöründe bulunan markalar ile daha sıkı ilişkiler içerisine girmesi hedeflendi. Türkiye’nin önde gelen bilişim ve teknoloji firmaları ile ortak çalışmalara imza atmayı planlayan BMD, bu amaçla çıktığı yola tüm hızıyla devam ediyor.

Bilişim Medyası Derneği (BMD) Yönetim Kurulu geçtiğimiz akşam Milli, Güvenilir ve Üstün Teknolojiye sahip ürünleriyle dikkat çeken MAY Siber Teknoloji ile bir araya gelerek, bilişim ve teknoloji medyasının ülkemizdeki yeri ve önemine değindi. Birlikte atılacak adımlar ve geniş kapsamlı projelerle daha yakın çalışmalara nasıl ve hangi yollarla varılması gerektiğinden bahsedildi.

Dünyada gelişen teknolojilere paralel olarak siber güvenliğin Türkiye’de geldiği nokta ve gelişiminin de görüşüldüğü gecede, bilişim ve teknoloji medyasının yaşanan gelişmeler ışığında, hangi noktalarda konumlanması gerektiği konuşuldu.

Hilton Istanbul Bosphorus Hotel de, May Siber Teknoloji’nin ev sahipliğinde düzenlenen gecede,

Bilişim Medyası Derneği (BMD) Başkanı Musa SAVAŞ; bilişim ve teknoloji medyasının, markaların vazgeçilmesi olduğundan ve mutlaka gerekli destek ile yatırımların sektöre yansıtılması gerektiğinden bahsetti. 20 yıllık geçmişi olan Bilişim Medyası Derneği’nin yeni gelişmeler ışığında değişime açık olduğuna da değindi.

May Siber Teknoloji Genel Müdürü İlkem ÖZAR; bilişim ve teknoloji medyasının öneminin farkında olduklarını, göreve geldikleri andan itibaren May Siber Teknoloji’nin de tüm desteğiyle bilişim ve teknoloji medyasıyla sıcak ilişkilerin kurulması adına çalışmalara başladıklarını, bu çalışmaların ilk örneğini de, Türkiye'nin bilişim ve teknoloji alanındaki gelişimine önemli katkıları bulunan ve 20. yılını kutlayan Bilişim Medyası Derneği (BMD)ile bir araya gelerek gösterdiklerini söyledi.

Milli, Güvenilir ve Üstün Teknolojiye sahip ürünleriyle MAY Siber Teknoloji’ninülkemiz için katma değer oluşturmaya devam ettiğinden, amaçlarının yazılım pazarındaglobal bir oyuncu olmak olduğundan bahsetti. Teknolojiyi aktif olarak kullananların ve çocukların bilgi güvenliğini sağlamak için Bilişim Medyası Derneği ile ortak çalışmalara imza atmaya da hazır olduklarını belirtti.

Bilişim Medyası Derneği (BMD) Genel Sekreteri Arda MERİÇ ise; BMD olarak yeni dönemde, bilişim ve teknoloji sektöründe yer alan markalar ile sıkı ilişkiler kurduklarını ve BMD üyelerinin bu birlikteliklerinden en geniş kapsamda fayda sağlaması için çaba gösterdiklerini dile getirdi.

Gerçekleştirilen buluşmaya;

Bilişim Medyası Derneği (BMD) Yönetim Kurulu Üyeleri;
Musa SAVAŞ (Başkan), Cem KIVIRCIK (Başkan Yardımcısı), Arda MERİÇ (Genel Sekreter), Ceyhun MISIRLIOĞLU (Sayman), Hasan GENÇ (Kurul Üyesi),

Bilişim Medyası Derneği (BMD) Dış İlişkiler;

Hande ARPALIGİL

Bilişim Medyası Derneği (BMD) Üyeleri;
Ahmet MIZRAK, Funda GÜLEÇ, İsa ÖZGÜLLER, Ürün DİRİER

May Siber Teknoloji Yöneticileri;
İlkem ÖZAR (Genel Müdür), Alper ERBAŞI (Satıştan Sorumlu GM Yardımcısı), Çağlayan NUR (Pazarlamadan Sorumlu GM Yardımcısı) katılırken, gecede konuşulan ve yapılabilecek diğer ortak çalışmalar için önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelinmesi planlandı.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam