reklam
reklam

Sinemaseverler Sihirli Müze’yle sihirli bir dünyaya aralanıyor

Eklenme Tarihi: 6 Haziran 2018, Çarşamba - 11:00   Okunma Sayısı: 139950

Martin Kotik’in yönettiği ve Martin Dejdar, Ota Jirak, Martin Klasek ile Jiri Labus’un seslendirdiği animasyon film Sihirli Müze (Harvie and the Magic Museum), 08 Haziran 2018’de Bir Film dağıtımıyla  ve Fabula Films tarafından vizyona girecek . 

En büyük tutkusu bilgisayar oyunu oynamak olan Harvie cesur ve afacan bir çocuk ve onun en büyük hayali de sevdiği oyunda puan rekorunu kırmak ve birinci olmak. Harvie bu hedefine yavaş yavaş yaklaşırken, bir gün babasının müdürü olduğu Kukla Müzesi’nin yıkılacağını öğreniyor ve arkadaşı Monica ve köpeği Jerry ile gizlice müzeye giriyor. Ancak müzedeki her şey canlanınca, bilgisayar oyunlarında bile görülemeyecek ilginç bir maceranın içine giriyorlar. 

Yaz tatilinin başladığı ve karne heyecanının çocuklarımızı sardığı şu günlerde Sihirli Müze’yi tavsiye ediyoruz. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: CEVDET ÇETİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam