reklam
reklam

Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Derneği iftarına ilgi büyük oldu

Eklenme Tarihi: 5 Haziran 2018, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 271198

İSTANBUL

Pendik Belediyesi desteği PENDEF çatısı altında Pentuzgümder - Pendik Tuzla Gümüşhaneliler İl Derneği yönetimi organizasyonu çerçevesinde Gümüşhaneliler iftarda hemşehrileri ile bir araya geldiler.  Ramazan ayının maneviyatının yüksek derecede olduğu İftar programına katılım oldukça yüksekti. Bu yapılan İftarla Güzel ve anlamlı bir günü daha geride bırakıldı..... 

Pendik Belediye Bsk. Dr Salih Kenan SAHİN'e , AK Parti İlçe Başkanı Rüstem KABİL'e, AK Parti İlçe Bşk Yrd. Şeyda KESKİN'e, GÜDEF Bşk, Vahit OLGUN'a, GÜDEF Bşk. Yrd. Aydın YILDIZ'a ve GÜDEF Yönetimine, PENDEF Bşk. Ramazan ÖZTÜRK'e, PENDEF Onursal Bşk. ve Sakaryalılar Dern. Bşk. Yaşar SAKA'ya ve PENDEF yönetimine, Medical Park Hst. Gen. Müd. Hakan TASLI’ya, Pendik-Kaynarca Kredi Kefalet Kooperatifi Genel Müd. Gökhan AYGÜN, Gebze Kızılay Şb. Bşk. Halil KESKİN katılımlarından dolayı Yönetim Kurulu tarafından tek tek onurlandırıldı. 

İftara katılamayarak mesajları ile bizi yalnız bırakmayan G.hane M. Vekili Osman AKGÜN’e ve Torul Bld. Bşk. Nidai KOROĞLU’na teşekkür ediyoruz denildi. 

Pentuzgümder Yönetimi; Temel OLGUN, Turan YILMAZ, Hasan ÖZSOY, Metin KARAHAN, Sinan TERZİ, Halil KESKİN, İbrahim YILMAZ, Mustafa OLGUN, Rıfkı ÜÇÜNCÜ, Yavuz CEBECİ, Kazım BAŞ, Adem BAYRAKTAR, Kazım BAŞ, Mustafa ÖZTÜRK, Sinan BAŞ, Onur ÇUBUKÇU ve Fatih ÖZTÜRK’e teşekkür edildi. 

Katılımcılar arasında Hazirun olarak ; 

Derneğin  emektarları; Haci ÖZTÜRK, Süleyman AYDIN, 

Çavuşoğlu İsmail Yeşilyurt İmam Hatip Orta Okulu Md. Doğan BÜLBÜL ve Öğrt. Murat UYSAL, Cennet Çocukları Rehabilitasyon Özel Okulu Kur. Müd. Sercan KAYACı ve Müd. Adem BAKIRCI, Tuzla Birey Anadolu Lisesi Müd. Ahmet KUDU.

Diğer Katılımcı Derneklerimiz; Darıca Gümüşhaneliler Derneği Durmuş BAYRAK, Kartal Gümüşhaneliler Derneği Mustafa TAŞDAN, Yeşilpınar Alim İNCİ, Üsküdar Gümüşhaneliler Derneği Ünal PEZÜK, Kırşehirliler Derneği Hidayet KILIÇ, Mutlu YARAR, Ordu Doğançam Derneği Abdulkadir BAŞARSLAN, Fatih BAŞARSLAN, Sinop Derneği Hasan DEMİR, Ardahan Derneği Ferman GÜNER, Kenan ÇAĞLAR, Afyonlular Derneği Ömür Gülseven, Zonguldaklılar Derneği Ziya ÖNCAN, Ali KARADEMİR, Bitlisliler Derneği Besim ŞENGÜL, Siirtliler Derneği Adnan BAŞAR, Sinop Boyabatlılar Derneği Cemil ÖZGÜR, Hasan KADDAR, Karaman Taşkaleliler Derneği Mustafa YAVUZASLANOĞLU,

Şiran Ozanca Köyü Derneği Selahattin USLU, Telme Köyü Derneği Aytekin TORUK, Kelkit Öbektaş Derneği Hacı KAYA, 

Yerel Sanatçılarımız; Cemal KAYA, Fikret DOLU, Yıldırım GÖMLEKSİZ’e  ayrı ayrı teşekküler edildi. 

Afilli Filintalar Horon Ekibinden Anıl ÇUBUKÇU, Halis ÖZTÜRK’e teşekkür ediyoruz.denildi. 

 Pentuzgümder yönetimi adına Temel OLGUN yaptığı anlamlı konuşmada 

Çok değerli GONULDOSTLARİMİZ. Çok aşırı kalabalık olmamizdan dolayı çadır otağ çadırı ve hatta parkdaki bankların bile dolduğu bu iftarda amaç doymak değil bir olmaktı, Burada da onu gördük ki bölüşerek tok olduğumuzu birkez daha anladığımız bu mübarek günde yanımızda oldugunuz ve hatta anlayış gösterip destek verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı canı gönülden teşekkür ediyoruz saygılar sunuyoruz sözleri ile katılımcıları selamladı.

Bizde basın olarak Başkanı şahsında bütün Gümüşhaneye selam diyor. Allah kabul etsin tamamına erdirdin temennilerimizi sunuyoruz. 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: CEVDET ÇETİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam