reklam
reklam

Kaynak Holding'le bağlantılı 15 şirkete kayyum atandı

Eklenme Tarihi: 24 Aralık 2015, Perşembe - 11:00   Okunma Sayısı: 130625

İSTANBUL

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) bünyesinde faaliyet gösterdiği iddiasıyla Kaynak Holding ile organik bağı olduğu belirlenen 15 şirketteki inceleme sürüyor.

Anadolu 2. Sulh Ceza Hakimliği'nce, bu 15 şirkete kayyum atandı. Karara göre, Kaynak Holding bünyesinde faaliyet gösterdiği belirlenen 31 şirket, bir vakıf ve bir derneğe atanan kayyumlar iş adamı İmran Okumuş, avukat Sezai Çiçek, bilişim uzmanı Hüseyin Yaşar, maliyeci Aytekin Karahan, basın ve halkla ilişkiler uzmanı Ertuğrul Erdoğan, vakıf ve dernek uzmanı İsmail Gülen ile vergi denetçisi Levent Küçük, bu 15 şirkette de görev yapacak.

Eski yöneticilerine görevden alındıklarına dair kararın tebliğ edilmesinin ardından 7 kayyum görevlerine başlayacak.

Öte yandan, hakimlik kayyumlara şirket başına biner lira maaş ödenmesine karar verdi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam