reklam
reklam

TİKA Kırgızistan'da bin kişilik iftar sofrası kurdu

Eklenme Tarihi: 3 Haziran 2018, Pazar - 02:00   Okunma Sayısı: 171429

BİŞKEK 

İftar programına, TİKA Başkan Yardımcısı Süreyya Er, TİKA Bişkek Program Koordinatörü Ali Muslu ve Türkiye'nin Bişkek Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşaviri Şemsettin Ünal katıldı.

Merkez Camisi'nin aşhanesinde kurulan yer sofralarında verilen iftar yemeğine bin kişi katıldı.

Cami avlusu ve aşhanesinde, “İftar Programımıza Hoş Geldiniz” yazılı, Kırgız ve Türk bayraklı TİKA logosunun yer aldığı afişler asıldı.

TİKA'nın iftar sofrasında bir araya gelenlere etli pilav, ekmek, meyve, salata, ayran ve su ikram edildi.

Bişkek Program Koordinatörü Muslu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TİKA olarak tüm dünyada olduğu gibi Kırgızistan'da iftar programları düzenlediklerini belirtti.

Kırgızistan'da ramazan etkinlikleri çerçevesinde her kesime iftar vermeye çalıştıklarını kaydeden Muslu, "Bugün de Kırgız halkıyla bir araya gelerek Ramazan-ı Şerif'i idrak etmek ve ramazan sevincini birlikte yaşamayı hedefledik." dedi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam