reklam
reklam

TÜFAD Antrenör Zorunlu Gelişim Semineri Geniş Katılımla Başladı

Eklenme Tarihi: 1 Haziran 2018, Cuma - 11:00   Okunma Sayısı: 132243

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği yani kısa adıyla TÜFAD  olan derneğin İstanbul Şubesinin Türkiye Futbol Federasyonu Teknik adamların Eğitimi ve sınıflandırılması Talimatı' nın 5.maddesi gereğince TFF ile birlikte organize ettiği ve TFF-TÜFAD İşbirliğinde her iki yılda bir düzenlenmekte olan Zorunlu Gelişim Semineri ' nin Avrupa  Yakasındaki ayağı  30 Mayıs Çarşamba günü Yeşilköy Wow Otelde  antrenörlerin yoğun katılımı ile başladı.

Salonun tamamıyla dolduğu etkinlikte  antrenörler kendilerine ayrılan salonda görsel anlatımlı eğitimlere katılırken, dışarıda da ses sistemlerinin kurulu olduğu ve bazı antrenörlerin de programı buradan takip ettiği gözlendi.

Saat 12:00 ila 18:00 arası gerçekleşen seminerin sonrasında antrenörler daha sonra ise otelin yemek salonunda TÜFAD İstanbul Şubesi tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldiler. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam