reklam
reklam

Tüm Yerel- Sen 1 No’lu İstanbul Şubesinde Seçim Zamanı

Eklenme Tarihi: 1 Haziran 2018, Cuma - 11:00   Okunma Sayısı: 185538

15 Mayıs itibarı ile gerçekleştirilen üye sayımı sonucu  artık Yetkili Sendika konumuna gelen Tüm Yerel- Sen 1 No’lu İstanbul Şubesi, bu nedenle de  1. Olağanüstü Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Yoğun birer  katılımla gerçekleşen Genel Kurul’da İstanbul 1 No’lu Şube Yönetimi, Disiplin Kurulu ve Denetim Kurulu Üyeleri seçildi.

Kartal Belediyesi Ekolojik Çaldır alanında gerçekleştirilen Genel Kurul’a; Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran, Tüm Yerel Sen Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri; Arap Mucur, Hürdoğan Arslan, Servet Toptaş, Yılmaz Bakır, Tüm Yerel- Sen İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Tamer Yiğit Güler, Tüm Yerel- Sen İstanbul 2 No’lu Şube Başkanı Muammer Hantal, Birleşik Kamu İş Genel Merkez Yöneticisi Mehmet Yeşildağ, Tüm Yerel- Sen Basın ve Örgütlenme Danışmanı Yılmaz Özdemir katıldı. 

Tüm Yerel- Sen İstanbul 1 No’lu Şube Başkanı Burak Uzuntaş ; ” Bildiğiniz üzere 15 Mayıs itibarı ile gerçekleştirilen üye sayımı sonucu, Tüm Yerel- Sen Sendikası olarak Yetkili Sendika unvanını aldık.  Tüm fikir ve görüşlere saygılı, uzlaşma ve paylaşma kültürünü en büyük meziyet gören, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve devrimlerini yol haritası bilmiş, devletin ve milletin bölünmez bütünlüğü için yaşayan ve mücadele eden bir sendika olarak çalışmalarımızı sürdüreceğimizi belirtmek isterim”

Genel Kurul, Şehitlerimiz için yapılan Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Tüm Yerel- Sen İstanbul 1 No’lu Şube Başkanı Burak Uzuntaş, “Bildiğiniz üzere 15 Mayıs itibarı ile gerçekleştirilen üye sayımı sonucu, Tüm Yerel- Sen Sendikası olarak Yetkili Sendika unvanını aldık. Bu süreci başlatan Kurucu Başkan Tolcay İlker ve yönetimine, Özcan Yıldırım ve yönetimine yetki sürecinde görev alan arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.  Tüm fikir ve görüşlere saygılı, uzlaşma ve paylaşma kültürünü en büyük meziyet gören, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve devrimlerini yol haritası bilmiş, devletin ve milletin bölünmez bütünlüğü için yaşayan ve mücadele eden bir sendika olarak çalışmalarımızı sürdüreceğimizi belirtmek isterim” dedi.

“Bizler ayrıştırıcı bir üslup içerisinde asla olmadık, olmayacağız” diyerek sözlerine  devam eden  Uzuntaş konuşmasının devamında şu cümleleri kullandı ; “Tüm memur arkadaşlarımızın mesuliyeti, sosyal ve ekonomik hakları sendikamız ve başkanlığımızın güvencesi altındadır. Tüm Yerel- Sen olarak yapılacak olan görüşmelerde şeffaflığı elimizden bırakmayacağımıza emin olabilirsiniz. Sizlere 3 yıl hizmet verecek olan yönetim kademelerimizi oluşturuyoruz. Heyecanlıyız, azimliyiz ve kararlıyız. Üyelik çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Güzel yarınlar için sizlerle yola çıkıyoruz. Geleceğimizi hep birlikte inşa edeceğiz.  Bir ve birlik olmanın bilinciyle Genel Kurulumuzun hayırlı olmasını temenni ediyorum” 

 

Konuşmasının ardından Uzuntaş, faaliyet raporunu katılımcılara okudu. Faaliyet raporunun okunmasının ardından, seçime geçildi. Gerçekleştirilen seçimde, Tüm Yerel- Sen İstanbul 1 No’lu Şube’sinin; Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Disiplin Kurulu üyeleri seçildi.

Buna göre Tüm Yerel- Sen İstanbul 1 No’lu Şube’sinin; Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Disiplin Kurulu şu isimlerden oluştu 

Yönetim Kurulu

Burak Uzuntaş

Özden Davaslıgil

Nagehan Ağırman Ürer

Aydan Selma Özkorkmaz

Burak Ayata

Ahmed Zahid Ertürk

Ozan Haydar Selmanpakoğlu

Denetim Kurulu

Enif Yavuz Dipşar

Sayit Karagöz

Ali Gülenç

Disiplin Kurulu

Nazım Tuzlutaş

Cem Çetin

Murat Aksoy

Gökhan Akbulut

İrfan Altıntaş

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam