reklam
reklam

KALE GÜVENLİK SİSTEMLERİ’NE MÜKEMMEL MÜŞTERİ DENEYİMİ ÖDÜLÜ

Eklenme Tarihi: 29 Mayıs 2018, Salı - 11:00   Okunma Sayısı: 134344

Türkiye’de güvenliğin kalesi olan Kale Güvenlik Sistemleri, A.L.F.A. Awards’ta Güvenlik Sistemleri kategorisinde halk jürisi tarafından verilen oylarla birinci seçildi.

‘Tam Kapsam Güvenlik’ anlayışıyla; kilitten çelik kapıya, çelik kasadan pencereye ve elektronik güvenlik sistemlerine kadar tüm güvenlik çözümlerini bir arada sunan Kale Endüstri Holding bünyesindeki Kale Güvenlik Sistemleri, Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iş birliğiyle düzenlenen

A.L.F.A. Awards’ta, Güvenlik Sistemleri kategorisinde birincilik ödülü aldı. Türkiye’de güvenliğin kalesi olan Kale Güvenlik Sistemleri; sadece mükemmel müşteri deneyimi sağlayan markaların ödüllendirildiği A.L.F.A. Awards’ta, halk jürisi tarafından verilen oylarla kendi kategorisinde birinci seçildi.

Kale Endüstri Holding olarak 65 yıldır mükemmel müşteri deneyimi yaratma ve yaşam alanlarının güvenliğini sağlama misyonuyla çalıştıklarını dile getiren Kale Endüstri Holding Pazarlama Direktörü Billur Burkutoğlu, “Kale Endüstri Holding, 65 yıllık deneyimini aktardığı elektronik güvenlik alanındaki iddiasını aldığı bu ödülle bir kez daha kanıtladı. Ocak ayında “Siz Yoksanız Biz Varız” sloganıyla hayata geçirdiğimiz yeni iletişim kampanyamızla, elektronik güvenlik sektöründe bir ilke imza atarak ikili reklam stratejisi izlemiştik. Ev ve işyerleri kullanıcılarının farklı ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunan kampanyamızın ardından gelen bu ödül sayesinde, tüketicilerimizle kurduğumuz güven ilişkisinin daha da güçlendiğini görmek bizi çok mutlu etti. Mükemmel müşteri deneyimi yaratma yolculuğunda emeği geçen tüm ekipleri kutluyoruz.” dedi.

Kale Endüstri Holding Hakkında

Kale Endüstri Holding 1953 yılında temelleri atılmış, 1979’da İstanbul Güngören’deki üretim tesisleri ile atağa kalkmış, 1988 yılında tüm şirketlerini Holding çatısı altında toplamış, dev yatırımları ile büyümeye devam eden bir kuruluştur. Vadi İstanbul’daki yönetim ofisinde çalışmalarını sürdüren Kale Endüstri Holding çatısı altında; Kale Kilit, Kale Sigorta Acenteliği, Kale Güvenlik Sistemleri, Kale Topkapı Bina İşletme ve Gayrimenkul Geliştirme, Kale Güzelce Gayrimenkul Geliştirme ve İşletme adı altında hizmet veren 5 ayrı firma bulunmaktadır. Türkiye'nin lider kilit üreticisi Kale Kilit ise her yıl İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından ihracatta başarılı faaliyetlerin ödüllendirildiği “İhracatın Yıldızları Ödülleri”nde metal eşya kategorisinde üst üste 10 kez ipi göğüsleyerek birinci oldu. Kale Kilit katma değerli ürünlerle birlikte Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da alanında en çok tercih edilen markalar arasında yer almaktadır.

Kaynak: BÜLTEN
Editör: Haber Bülten

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam