reklam
reklam

İ.B.B. Feyzullah Mahallesi’nde düzenlendiği iftarla mahalleyi buluşturdu

Eklenme Tarihi: 29 Mayıs 2018, Salı - 09:00   Okunma Sayısı: 132280

İBB tarafından  Maltepe Feyzullah Mahallesi'nde düzenlenen iftar programına binlerce vatandaş katıldılar. Yoğun katılım eşliğinde gerçekleşen sokak iftarında  AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi ,yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı. AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte tek tek masaları gezip vatandaşları selamladı.

AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi’den Maltepe Belediyesine  MAPARK eleştirisi “MAPARK adı altında Otoparkçılık yapan Belediye’nin şirketine herhangi bir ödeme yapmayın” 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Feyzullah mahallesindeki sokak iftarına katılan Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi vatandaşlara seslendi. Konuşmasında Belediyeyi eleştiren ve iftar programına katılan Maltepelilere seslenen Erikçi ise yaptığı konuşmada ise , “Maltepe’nin sokakları yandaşlara peşkeş çekilmiştir.. Bu noktada siz değerli Maltepelileri uyarıyorum.. Kesinlikle MAPARK adı altında Otoparkçılık yapan Belediye’nin şirketine herhangi bir ödeme yapmayın" ifadelerine yer verdi.

AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi “ Maltepe Belediye Başkanı buradan geçtiğinde sorun, Belediye Başkan Yardımcın 10 yıl hapis cezası aldı mı? Silivri Cezaevi’nde yatıyor mu? Vatan hainlerine destek veriyor mu?  diye sorun”

AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi daha sonra ise yaptığı konuşmada ise  bundan kısa bir süre önce irtikap ve terör örgütüne yardım ve yataklıktan  yargılandığı davada 10 yıllık ceza alan ve kanun gereğince söz konusu karar onaylandığı takdirde toplamda  6 yılını cezaevinde geçirecek olan , halen temyiz aşaması süren ve Silivri Cezaevi’nde yatan , Maltepe Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Hasan Hayri Şengül’le ilgili olarak da  şu değerlendirmeyi  yaptı;

"Hepiniz emlak vergisi ödüyorsunuz. Emlak vergileriniz toplanıyor, bu vergiler sizlere yol, su, elektrik olarak ve hizmet olarak geri dönmesi lazım. Ancak, haberiniz var mı Maltepeliler !  Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı, Teröre destekten dolayı 10 yıl hapis cezası aldı ve şuan Silivri Cezaevi’nde yatıyor. Maltepe Belediyesi’ne ödenen vergiler, Askerimize, Polisimize kurşun olarak geri dönüyor. Maltepe Belediye Başkanı buradan geçtiğinde sorun, Belediye Başkan Yardımcın 10 yıl hapis cezası aldı mı? Silivri Cezaevi’nde yatıyor mu? Vatan hainlerine destek veriyor mu?  diye sorun”

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam