reklam
reklam

BAL Ligi 24hafta

ÖZEL HABER

Gökhan Keser “Tatlı Belasıyla” Başbaşa

Eklenme Tarihi: 29 Mayıs 2018, Salı - 09:00   Okunma Sayısı: 145866

Türkçe pop müziğin sevilen yorumcularından olan  Gökhan Keser pek de yabancı olmadığı beyazperdeye yeniden ve sıcak yaz günlerinde izleyiciyi güldürecek bir filimle  Tatlı Bela’yla karşımıza çıkacak. “Tatlı Bela”  adını taşıyan filimde kapılarına bırakılan bebek ile aynı evde yaşamak zorunda kalan 3 kafadarın bebekle aynı evde yaşamaları ve başlarından geçen komik olaylar zinciri beyazperdeye aktarılıyor.

Yapımcılığını Metronom film adına Oğuz Sözen’in, senaryosunu Selim Çirput, Yönetmenliğini Cem Sürücü’nün yaptığı “Tatlı Bela”  filminin  oyuncu kadrosunda Gökhan Keser, Eda Erol, Selen Seyven, Serkan Kuru, Eren Pekgöz, Yıldırım Öcek ve Aslı Bankoğlu önemli rolleri  alırken  komedi yüklü “Tatlı Bela” da,  8 Haziran’da sinema severlerle buluşacak.  

“Tatlı Bela” nın Künyesi

Gösterim Tarihi: 08 Haziran 2018

Dağıtım: Derin Film

Yapım: Metronom Film

Yapım Yılı: 2018

Senaryo: Selim Çiprut

Türü: Romantik Komedi

Süre: 90 dk.

Yönetmen: Cem Sürücü

Oyuncular: Gökhan Keser, Selen Seyven, Serkan Kuru, Yıldırım Öcek, Eda Erol, Erdoğan Bilici, Eren Pekgöz, Bengü Tokgöz, Aslı Bankoğlu, Müge Sevgili 

“Tatlı Bela” nın Konusu: 

Kafe işleten Arda karakterini canlandıran Gökhan Keser, Serkan Kuru (Erdem) ve Eren Pekgöz (Fırat) isimli 2 arkadaşı ile aynı evi paylaşmaktadır. Arda, Fırat ve Erdem çocukluktan beri birlikte  olan üç arkadaştır. Bu üç kafadar sıradan hayatlarına devam ederlerken bir gece kapılarının önüne bırakılan bir bebekle birlikte hayatları bir anda değişecektir.  Arda Fırat ve Erdem bir yandan rutin hayatlarına devam edecekler bir yandan da Ela bebeğin kime ait olduğunu bulmaya çalışacaklardır.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: CEVDET ÇETİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam