reklam
reklam

Çocuklar legoların yaratıcı dünyası ile Maltepe Piazza avm’de buluşacak

Eklenme Tarihi: 28 Mayıs 2018, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 209617

Maltepe'nin en yeni ve kesintisiz yaşam merkezi Maltepe Piazza AVM, çocukları LEGO Festivali’ne davet ediyor. Sahip olduğu marka karması, açık alanda konumlanan keyifli restoranları, neoklasik mimari yapısı, kolay ulaşılabilir lokasyonu, genç, dinamik ve geniş eğlence alanlarıyla göz kamaştıran Maltepe Piazza AVM, çocukları LEGO’nun yaratıcı dünyasına davet ediyor.

Minik misafirlerin, hayal gücü, yaratıcılık ve el becerilerini geliştirmesine yardımcı olan LEGO Festivali, özel olarak tasarlanan etkinlik sahasında kurulacak olan LEGO tasarım alanlarıyla çocukların eğlenirken yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini geliştirmesine katkı sağlıyor.

LEGO oyun alanlarından dev LEGO heykellerine, dans etkinliğinden sergilere uzanan büyülü LEGO Festivali, çocukları eğlence dolu bir dünyaya davet ediyor. LEGOetkinliklerinde; LEGO Ninjago Filmi, LEGO Batman, LEGO Friends, LEGO City, LEGO Duplo, LEGO Starwars veLEGO Dünya Haritası olmak üzere birbirinden renkli etkinlikler minik katılımcılara unutamayacakları anlar yaşatıyor.  Maltepe Piazza AVM, LEGO’nun büyüleyici dünyasında eğlenmek isteyen tüm çocukları 1-10 Haziran tarihleri boyuncaher gün saat 12.00 - 19.00 arasında gerçekleşen ve ücretsiz katılım sağlanabilen Lego Festivali’ne bekliyor.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR SAKARYA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam