reklam
reklam

Polis memuru kendisini bıçaklayan kişiyi yaraladı

Eklenme Tarihi: 24 Aralık 2015, Perşembe - 09:00   Okunma Sayısı: 149568

İSTANBUL

Kağıthane'de bir polis memuru, kendisini bıçaklayan kişiyi silahla yaraladı. 

Alınan bilgiye göre, Gürsel Mahallesi Namzet Sokak'taki nöbetçi eczaneye eşiyle gelen M.B.K, reçetesiz ilaç alma meselesi nedeniyle çalışanlarla tartıştı. 

Tartışmanın büyümesiyle iş yerine zarar veren M.B.K'ya, bu sırada eşi ve kızıyla eczaneye gelen polis memuru Yaşar Ç. müdahale etti. M.B.K'nın müdahaleye sinirlenerek yan taraftaki bir iş yerinden bıçak alıp yeniden eczaneye gelmesi üzerine, Yaşar Ç. havaya ateş etti. 

Eczane çalışanlarının araya girmesiyle iş yerinden çıkan polis memuru, ailesiyle yürüdüğü sırada peşinden gelen M.B.K. ile yeniden kavga etti. Kavgada bıçakla kasığından yaralanan Yaşar Ç, kaçmaya çalışan K'yı ayağından vurdu. 

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından, yaralılar Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Olay yerine gelen polis ekipleri, kavganın başladığı eczanede ve olayın yaşandığı sokakta inceleme yaptı. 

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. 

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam