reklam
reklam

Valide Sultan Gemisi’nde Basın İftarı

Eklenme Tarihi: 24 Mayıs 2018, Perşembe - 14:00   Okunma Sayısı: 166292

İSTANBUL

Etkinlikleriyle Üsküdarlılara birliktelik ve paylaşım dolu örnek bir Ramazan ayı yaşatan Üsküdar Belediyesi, bu yıl basın mensupları ile boğaz turu eşliğinde birlik ve beraberlik içinde bir iftar yemeğinde bir araya geldi.
Bizde Son-An Gazetesi olarak oradaydık ve bu atmosferi bizlere yaşattığı için öncelikle Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen’e ve bu etkinlik için emek harcayan herkese teşekkür ederiz.
Belediye başkanımız Türkmen, iftar öncesi ufak bir konuşma yapıp daha sonra tek tek masaları dolaşıp herkesin sorularını aldı. İftar saatinde bizim masamıza oturarak iftarını açıp bizlerin de sorularını yanıtladı.
Konuşmasında “Üsküdar İstanbul’un Süliyetidir” ve bizde buna layık olmaya çalışıyoruz diyerek Üsküdar Belediyesi olarak bir çok projeye imza atıyoruz’’ dedi. 

Ayrıca Başkan Hilmi Türkmen, yapmış olduğu ve yapacakları projeleri anlatımlarının yanı sıra, belediye olarak düzenledikleri mahalle iftarlarının memnuniyetle karşılandığına değinerek o bölgenin maddi durumu olmayanları özellikle belirleyip, Valide Sultan Gemisi’nde iftar verdiklerini belirtti. 

Birçok gazeteci ve yazarın da bulunduğu masamızdan sorularımızı yanıtlayan Hilmi Türkmen yemek bitiminde gemiyi bizlere gezdirdi. Gemisi olan ilk Belediye olduklarını ve bu geminin sadece bu tarz hizmetler için sıfırdan inşa edildiğini anlattı. Geminin Üsküdar’a kattıklarından ve halka kattıklarından bahsetti. İftar programı İstanbul’un gece güzelliğinde çekilen fotoğraflar ile bitti.

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: BAŞAK ERTEKİN-FATMA DURU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam