reklam
reklam

Maltepespor’da Atilla Çaycı Dönemi Başladı

Eklenme Tarihi: 24 Mayıs 2018, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 234425

TFF 3.Lige çıkmayı kıl payı kaçıran ve bu nedenle önümüzdeki sezonda da  Bölgesel Amatör Ligde (BAL) 3.Lige çıkma mücadelesi verecek olan Maltepespor kulübünde yapılan olağanüstü kongreyle başkanlığa Maltepe’de tanınmış iş insanı  olan Atilla Çaycı ve yönetimi seçildi. 

Kulübün mevcut başkanı Cahit Durhan’ın aday olmadığı kongrede seçime tek listeyle giren Atilla Çaycı da yaptığı konuşmasında  kulübün bu güne kadar  bir tesis sahibi olamaması ,kulüpte bir çivinin bile çakılamadığı yönündeki  eleştirilere de  cevap vererek  “Şampiyonluk sözünü veremem ama arzulanan o çivi çakılacaktır. Tesisleşme konusunda somut adımları atacağız” dedi.

Maltepe Belediyesi Küçükyalı Süreyya İlmen Kültür Merkezi Kubbealtı salonda düzenlenen olağanüstü  kongrede , AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi ve yönetim kurulu üyeleri ,CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan, MHP Maltepe İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulunurken,  Maltepespor camiasının eski üyeleri, yönetim kurulu üyelerinin, başkanlarının bir çoğunun  yer almaması dikkat çekti.

Divan kurulunun teşekkülünden sonra  şehitlerimiz için bir dakikalık  saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okundu, daha sonra yönetim ve denetim kurulları raporları okunarak, üyeler dilek ve temennilerini dile getirdiler.

Üç Partinin İlçe Başkanları “Maltepespor Bizim Sevdamız.” 

Kürsüye ilk çıkan siyasi parti temsilcisi MHP Maltepe İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu’ydu. Kamburoğlu yaptığı konuşmasında Maltepespor’un siyaset üstü bir konumda olduğunu belirterek,  “  Bizler siyaseti bir yere bırakıp Maltepespor’a destek olmalıyız.  Eğer  ki; Maltepespor’umuz  zarar görüyorsa , hiç olmasın böyle siyaset. Ben burada bunu sadece  bir Siyasetçi olarak değil, 37 yıllık  bir Maltepeli olarak söylüyorum “  diye konuştu. 

Kamburoğlu’ndan sonra konuşan ve Maltepe Çocuk Maratonu sebebiyle geç katılan  AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi yaptığı konuşmada, Dragos’taki yapımı yarım kalan tesisle ilgili  kendilerine ve partisine yönelik eleştirilere  tesisin sit alanında kalması ve anıtlar kurulunun  tesis yapımına kolay kolay müsaade etmemesinden  dolayı yapılamadığını söyleyerek cevap verdi. AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erikçi, kendilerinin  de E-5 ‘de Dumankaya Vizyon sitesinin yanında Maltepe Belediyesine ait 12,5 dönüm tesisin kullanması için  belediyeye çağrıda bulunduklarını ancak henüz yanıt gelmediğini belirterek, belediyenin araziyi tahsisi hallinde   bu arazinin kullanılması için İBB’ye “Zemine Altı Otopark Havuzlu Fitness Salon” üstünü futbol sahası olarak yapılması  için girişimleri yapıp, sahayı  Maltepespor’a  en kısa zamanda teslim edebileceklerini söyledi. 

Kürsüye son olarak çıkan siyasi parti temsilcisi de CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan’dı. Özkan; konuşmasına halen tutuklu olan CHP İstanbul Milletvekili Enes Berberoğlu’ya destek amacıyla düzenlenen bir eyleme katıldığını ve bu yüzden geç kaldığını söyleyerek  başladı. Özkan 24 Haziran Perşembe Günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde partilerinin kazanacaklarına olan inançlarının tam olduğunu ve  25 Haziran sabahı her şeyin daha güzel olacağını savunarak, Maltepespor’la ilgili görüş ve düşüncelerini şöyle dile getirdi; 

 “Bizler Maltepespor’un Amatör Ligi hak etmediğini düşünüyoruz. Maltepespor önümüzdeki dönemde 3.Ligte yer alabilecek durumda ve konumdadır. Bunu Maltepe’yi seven hepimiz  başarabiliriz. Öte yandan Sn.Mehmet Erikçi de Dragos’taki tesisle ilgili  olarak önemli bir takım bilgiler verdi. Bizde belediyemiz ve örgütümüz kanalıyla Dragos’taki tesisin çözümü tamamlamak için elimizden geleni yapacağız. Yine Maltepe’yi seven herkesin parti, düşünce tarzı, kimlik ayırt etmeksizin bu konunun da üstesinden geleceğimize inancımız tamdır. “ 

Maltepespor Önceki Başkanı Cahit Durhan “Çünkü kulübümüz hak ettiği yerde değil. Başta belediyemiz olmak üzere herkesin el birliğiyle kulübe sahip çıkması gerekir ve bir tesisimizin olması artık mecburidir”

Maltepespor Önceki Başkanı Cahit Duran  da yaptığı  konuşmasında önce Maltepesporun içinde bulunduğu durumu anlattı ardından ,neden aday olmadığını açıkladı ve  kulübün durumu  şu cümlelerle özetledi. 

“Cumhurbaşkanımız sayın Erdoğan”a kulübümüzün atkısını sunarken yalan söylemek zorunda kaldım ve özel kalem müdürünün sorusu üzerine Maltepespor 3.Ligde demek ihtiyacı duydum. Çünkü kulübümüz hak ettiği yerde değil. Başta belediyemiz olmak üzere herkesin el birliğiyle kulübe sahip çıkması gerekir ve bir tesisimizin olması artık mecburidir” 

Maltepespor’un Yeni Başkanı Attila Çaycı “Bugün burada  üyelerimize ,taraftarımıza Maltepespor için şampiyonluk sözü veremem.bunu kimse veremez. Ama şu sözü veriyorum. Hani kulüpte bir çivi çakılmadı deniliyor ya,o çivi mutlaka çakılacak!” 

Daha sonra söz alan ve tüm annelerin anneler gününü kutlayarak sözlerine başlayan  Atilla Çaycı ise sözlerine şu şekilde devam etti;
“Kulübümüze hizmet vermiş gelmiş geçmiş tüm başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bugün kongremize katılımın az olmasını eleştirilerine şunu söylemek istiyorum; Kulübün  kombine biletini almaktan kaçınan, dayanışma yemeklerine katılmayan, stada gelmeyenler bugün kongreye gelmese de olur.

Az olsun, iş yapacak, yardımlaşacak arkadaşlarımızla yol yürüyelim. Ben Maltepe’de ilk orta ve lise tahsilimi yaptım. Maltepespor’da bir zamanlar var olan tesis vs. nasıl yok olduğunu, MAKSEV’in nasıl elimizden kaydığını çok iyi biliyorum. Futbolcularımız  sıraların üzerlerinde yatarken,500 bin lira Kartal’a veren yöneticilerimizi, başkanlarımızı iyi biliyorum.

Katkı sunmadan eleştirmek kolay! Elini taşın altına koymadan konuşmak kolay. Bugün burada  üyelerimize ,taraftarımıza Maltepespor için şampiyonluk sözü veremem. Bunu kimse veremez. Ama şu sözü veriyorum. Hani kulüpte bir çivi çakılmadı deniliyor ya, o çivi mutlaka çakılacak! Tesisleşme için somut adımlar atılacak. Üç siyasi parti başkanımız burada. Onların kapısını çalacağım, gerekirse   kavga edeceğiz, aramız açılacak. Bu tesisleşmeyi hep birlikte başaracağız. Bana destek olursanız başaracağım. yoksa tek başına  olacak iş değil. Hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum ”

Yeni listede  tanınmış spor yazarı ve televizyon yorumcusu  Olcay Çakır, CHP Maltepe Eski İlçe Başkanı Mehmet Haluk Özsaraç, Maltepeli tanınış iş insanı  Gökay Ergün Zümrütevler Mahallesi Muhtarı Serkan Aslan ve Maltepspor’un Efsane Kaptanı Ercan Konak da yer alıyor 

Divan başkanlığının önerisi üzerine  başkanlık için tek listenin bulunması nedeniyle üyeler  açık oylama usulü ile oy birliğiyle Atilla Çaycı ve yönetim kurulunu seçtiler. Maltepespor’un yeni başkanı da olan   Çaycı’nın  37 kişilik yönetim kurulu listesinde daha önceki dönemlerde yer alan isimler olduğu gibi yeni isimlere de yer verildi. 

Maltepespor’un yeni yönetim listesi şu isimlerden oluştu; Hasan Zengin, Gökay Ergün, Mehmet Haluk Özsaraç, Nevzat  Eren, Eren Öden, Olcay Çakır, Sercan Şeneloğlu, Erdi Akşen, Oğuz Cantimur, Tarık Kılıç, Mustafa Taştan, İsmet Terpet, Asım Çam, Recep Tıngır, Ercan Konak, Muhammet Çavuşoğlu,   Hasan Kılıçrarslan, Fikret Yüzügüler, Cantürk Kaptan, Selahattin Ölmez, Mehmet Erdoğan, Baki Toroman, Erhan Aktaş, Mehmet Akif Yıldırım, Tayfun Köselerden, Nurettin Ersin Topçu, Uğurlu Özdemir, Serkan Aslan, Mehmet Miktad Erol, Cem Karatepe, Direnç Erdoğmuş, Mesut Biliç, Burak Bilge, Süleyman Volkan Tiktaş, Muhsin Gülsuyu, Ali Sezgin. 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam