reklam
reklam

Sheraton İstanbul Ataköy’de Canlı Fasıl ile Ramazan Keyfi

Eklenme Tarihi: 21 Mayıs 2018, Pazartesi - 09:00   Okunma Sayısı: 155152

İSTANBUL

Sheraton İstanbul Ataköy içerisinde yer alan alan Cook Book Restaurant, 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nda Türkmutfağının seçkin lezzetleri ve canlı fasıl keyfinimisafirlerine yeniden yaşatmaya hazırlanıyor.

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, Ramazan Ayı’nda da birbirinden lezzetli menüleri ile konuklarına bir ramazan şöleni yaşatmaya hazırlanıyor. Sheraton İstanbul Ataköy Hotel Cook Book Restaurant, Ramazan ayına özel olarak oluşturduğu leziz büfesiyle misafirlerine üç farklı gurme menüsü sunuyor.

Sheraton İstanbul Ataköy, Ramazan ayının coşkusunu geleneksel iftarsofralarında yaşamak isteyen misafirlerine birbirinden lezzetliyiyeceklerin yer aldığı zengin iftar menüleri hazırladı.

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel Cook Book iftar menüsünde çorba, salata büfesi, zeytinyağlılar, sıcak-soğuk Türk mezeleri, et ve balıkseçenekleri, pide çeşitleri, ev yapımı taze hamur işleri, kebap çeşitleri, yöresel yemekler ve geleneksel Türk tatlılarndan oluşan zengin bir büfesunuluyor. Limitsiz meşrubat, meyve suyu, şerbet, şalgam, şıra, ayran, çay ve filtre kahvenin dahil olduğu iftar menüsünün fiyatı kişi başı KDV dahil 109 TL olarak belirleniyor. 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR SAKARYA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam