reklam
reklam

13.500 üniversiteli Sıla’nın parçalarıyla eğlendiler

Eklenme Tarihi: 16 Mayıs 2018, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 157476

İSTANBUL

Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi'nin (MAU)  Öğrenci Kulüpleriyle birlikte düzenlediği KampüsFest ise, 11 Mayısta derslerin bitmesiyle başlayacak sınav dönemi öncesinde motivasyonu artırmayı amaçlıyor.  Yaklaşık iki saat sahnede kalan ünlü şarkıcı, Marmara Açıkhava Tiyatrosu'nu dolduran kalabalığın büyük coşku ve alkışları eşliğinde şarkılarını seslendirdi.

Düzenlenen etkinlik kapsamında sahneye çıkan sevilen şarkıcı ve söz yazarı Sıla, eski ve yeni şarkılarıyla öğrencilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Üniversitenin Marmara Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserde 13 bin beş yüz kişi hep bir ağızdan Sıla’nın  şarkılarını  söyledi.

MAU Konseyi Başkanı Ahmet Kadir Çakır “Yorucu ve dolu dolu geçen bir yılın yorgunluğunu hep birlikte attık. Yaklaşık 13.500 kişinin katıldığı festivalimizle öğrenci arkadaşlarımıza  da final sınavları öncesi stres atma imkanı sunduk “

Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi'nin başkanı Ahmet Kadir Çakır ile KampüsFest hakkında kısa bir görüşme yaptık . İki senedir Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi'nin başında olduklarını ve göreve geldikleri ilk günden  bu yana konsey olarak aktif ve dinamik bir çalışma temposu yürüttüklerini belirten Çakır festivalin başarılı geçtiğini sözlerine ekledi. 

MAU Konseyi Başkanı Ahmet Kadir Çakır KampüsFest hakkında şu cümleleri kullandı.

“Yorucu ve dolu dolu geçen 2017-2018’i KampüsFest’le tamamlamak ve Maltepe Üniversitesinin kıymetli öğrencilerine güzel bir gün yaşatmak için Öğrenci Kulüplerimizle ve rektörlüğümüzle birlikte yoğun ve çok faydalı bir çalışma yürüttük. Öğrencilerimiz arasında bir anket yaptık. Yaptığımız ankette en çok  ön plana çıkan isimler arasında ; Sıla ve Emrah Karaduman yer alıyorlardı. Her ikisi de hem öğrencilerimize, hem de mezun olup da konser için bir araya gelenlerle keyifli dakikalar geçmesine vesile oldular. Yaklaşık 13.500 kişinin katıldığı festivalimizle öğrenci arkadaşlarımıza  da final sınavları öncesi stres atma imkanı sunduk. Bizi  her zaman ve her yerde destekleyen, yardımcı olan  Rektörümüz Prof.Dr. Şahin Karasar hocamıza , öğrenci kulüplerimizin değerli başkanlarına,  göreve geldiğimiz ilk günden bu yana gecesini gündüzüne katan ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. “ 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam