reklam
reklam

Pendik'te her akşam 14 bin kişiye iftar

Eklenme Tarihi: 14 Mayıs 2018, Pazartesi - 12:00   Okunma Sayısı: 131766

Pendik’teki iftar noktalarında her akşam 14 bine yakın vatandaş birlikte oruç açma imkanı bulacak. Pendik Belediyesi bu yıl çeşitli mahallelerde ve sahil alanında oluşturulan halka açık 8  iftar noktasıyla Ramazan boyunca  400 binden fazla vatandaşı ağırlamaya hazırlanıyor.

Bu yıl ilçedeki iftar noktası sayısını daha da artıran Pendik Belediyesi; Bahçelievler, Fatih, Fevzi Çakmak, Kavakpınar, Kurtköy, Velibaba ve Ertuğrulgazi Mahallelerinin yanı sıra Sahil Etkinlik Alanı’nda da halka açık iftar çadırı kurdu. Vatandaşlar, Pendik Belediyesi Aşevi’nde hazırlanarak  paket olarak sıcak sıcak masalara servis yapılacak yemeklerle bu 8 noktada oruçlarını açabilecek. Ayrıca Belediye tarafından davetli  usulü gerçekleştirilecek  grup iftarları Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi bahçesinde, PENDEF’in  (Pendik Dernekler Federasyonu) hemşehri derneği organizasyonları için de Sahil Atatürk Anıtı yanında iftar çadırları oluşturuldu.  

Ramazan’da sanat sokağı açılacak

Pendik Belediyesi tarafından Sahil Etkinlik Alanı’nda kurulan Sanat Sokağı’nda ise Ramazan boyunca  el sanatları kurslarının yıl sonu sergileri yer alacak. Vatandaşlar buradaki stantlarda alışveriş yapıp, workshoplara katılabilecek. 

 

Kaynak: BÜLTEN, BELEDİYE
Editör: Haber Bülten

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam