reklam
reklam

“GELECEĞİ SEVGİNLE BÜYÜT”

Eklenme Tarihi: 13 Mayıs 2018, Pazar - 10:00   Okunma Sayısı: 175808

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Sosyal Sorumluluk Kulübü üyeleri projeleri kapsamında ilk adım olarak Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde açtıkları standta Koruncuk Vakfı ürünlerini satışa sunarak Koruncuk Vakfı yararına gelir topladılar.

Projelerinin ikinci adımı olarak İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Sosyal Sorumluluk Kulübü öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nda vakıf bünyesindeki çocukların keyifli bir gün geçirmelerini sağlamak için Bolluca Çocuk Köyü’ne ziyarette bulundu ve çocukların eğlenebileceği aktiviteler düzenledi. Öğrenciler, Bolluca Çocuk Köyü’ndeki çocukların gerçekleştirdiği 23 Nisan müsamere gösterisine katılarak, minik dostlarını 23 Nisan’da yalnız bırakmadı.

Proje uygulama öncesinde İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Sosyal Sorumluluk Kulübü üyeleri tarafından yürütülen Çocuklara Yönelik Psikolojik İstismar konusunda araştırma ve anket çalışmaları gerçekleştirildi. Bu araştırmalar; İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Sosyal Sorumluluk Kulübü Danışman Hocası Doktor Öğretim Üyesi Emel TOZLU ve İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu, Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Fulya BETEŞ önderliğinde, öğrencileri; Selda GÜDELEK, Esra VAROL, Çiğdem ÖZGÜL, Funda ŞEN, Sultan KAYA, Fuat OĞUZ, Kaan ÖZTEMİR ve Kübra YİĞİT tarafından ortaya konuldu.

Proje araştırma evresinde 100 kişilik bir öğrenci grubu üzerinde yapılan anket sonucunda katılımcıların %36’sı ekonomik gelir seviyesi ile psikolojik şiddet uygulama eğilimi arasında bağlantı olduğu görüşüne sahiptir. %65’i ise Türkiye’de çocuğa şiddete yönelik farkındalık çalışmalarını yeterli bulmadığını belirtmiştir.

Projenin son aşamasında İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirilen seminere ise Koruncuk Vakfı bünyesinde çalışan Psikolog Görkem DEMİRDÖĞER GÜLLER ve Koruncuk Vakfı Proje Koordinatörü Serkan ÇITLAK katılım sağladı. ÇITLAK konuşmasını "İstanbul Gelişim Üniversitesi'ne böyle güzel bir proje gerçekleştirdiği için başta hocalarımız olmak üzere bu proje de emeği geçen tüm öğrencilere teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Ögr. Gör. Fırat DEMİRKOL  “Kurum olarak Mütevelli Heyeti Başkanımız Sayın Abdulkadir GAYRETLİ’ nin verdiği daimi destekle her zaman Koruncuk Vakfı Ailesi’nin yanındayız. Artık bizde ailenizin bir parçasıyız ve her zaman elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız” diyerek mutluluğunu dile getirdi. Serkan ÇITLAK’a ve Görkem DEMİRDÖĞER GÜLLER’e  Öğr. Gör. Fırat DEMİRKOL tarafından plaket takdim edilip, teşekkürlerin sunulmasının ardından etkinlik sonlandırıldı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam