reklam
reklam

Bakan Bak'tan milli tekvandoculara tebrik

Eklenme Tarihi: 12 Mayıs 2018, Cumartesi - 13:00   Okunma Sayısı: 129959

  

 
 
 
 
 

İSTANBUL

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın BakAvrupa Tekvando Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan milli sporcular Hakan Reçber ile Hatice Kübra İlgün'ü tebrik etti.

Bakan Bak, yaptığı yazılı açıklamada, Rusya'da devam eden şampiyon ada gümüş madalya elde eden erkekler 63 kiloda Hakan Reçber ile kadınlar 57 kiloda Hatice Kübra İlgün için kutlama mesajı yayımladı.

Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'da düzenlenen Avrupa Tekvando Şampiyonası'nın ikinci gününde 2. olarak gümüş madalya kazanan erkekler 63 kiloda Hakan Reçber ile kadınlar 57 kiloda Hatice Kübra İlgün'ü kutluyorum. Milli sporcularımızın başarılarını gelecekte de sürdüreceklerine yürekten inanıyorum. Uluslar arası arenada ay-yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Devam eden Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda mücadele edecek olan sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum."​

Kaynak: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam