reklam
reklam

SETTE ÇİFTE KUTLAMA!

Eklenme Tarihi: 8 Mayıs 2018, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 132429

İSTANBUL

Ekranların efsane dizisi Çocuklar Duymasın seti, geçtiğimiz gün çifte kutlamaya ev sahipliği yaptı. Dizinin yapımcısı ve senaristi Birol Güven, Darıca Gençlerbirliği futbol takımına  şampiyonluk maçı öncesinde moral vermek için sette mangal partisi düzenledi.Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kulüp Başkanı Mücahid Vural, sporcuların ve tüm Çocuklar Duymasın ekibinin katıldığı partiye Güven’e yapılan doğumgünü sürprizi damgasını vurdu.

Çocuklar Duymasın dizsinin yapımcısı Birol Güven, Darıca Gençlerbirliği futbol takımının şampiyonluk maçı öncesi futbolculara moral vermek için sette mangal partisi düzenledi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, klüp başkanı, futbol takımı, Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Zeyno Gönenç başta olmak üzere  Çocuklar Duymasın oyuncularının ve ekibinin katıldığı partide, Güven’e doğumgünü sürprizi yapıldı. Ailesi ve arkadaşlarının da katıldığı sürpriz kutlamada,  Güven için hazırlanan ve  üzerinde “KİNG OF THE GRILL” yazan pasta kahkaha dolu anlar yaşattı. Yeni yaşını çifte mutluluk ile karşılayan Güven “”İlk hediyem futbol takımının başarısı oldu” dedi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR SAKARYA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam