reklam
reklam

İstanbul Mobilyacılar Sitesi (MODOKO ) Mali Genel Kurulunu Düzenledi

Eklenme Tarihi: 7 Mayıs 2018, Pazartesi - 09:00   Okunma Sayısı: 139919

İSTANBUL

2017 yılı mali genel kurulunu tamamlayan, aynı zamanda Üsküdar’ın ve Avrupa’nın en büyük açık hava mobilya alışveriş merkezi olan İstanbul Mobilyacılar Sitesi (MODOKO), yeni dönemin bütçesini onayladı ve kendisine yeni hedefler belirledi.  

İstanbul Mobilyacılar Sitesi (MODOKO ) Başkanı Ethem Özçelik “MODOKO hepimizin ortak malı ve hepimizin ekmek teknesi. Sizlerin her bir kuruşuna sahip çıkıyoruz ve en verimli bütçeyle sizlere en iyi hizmeti üretmek için mücadele veriyoruz. Her hesabımız sizlerin rahatlıkla ulaşacağı şekilde şeffaf”

Geçmiş dönem gelir ve gider hesaplarının da oy çokluğu ile onandığı genel kurulda katılımcı tüm üyelere zeytin ağacı fidesi hediye eden Başkan Ethem Özçelik, MODOKO esnafının daha iyi iş yapabilmesi için daha çok tanıtıma ihtiyaç olduğunu ve bu noktada kendilerinin reklama önem verdiklerini kaydetti.

MODOKO içindeki  yolların asfalt mı yoksa parke taşı mı yapılması konusunda karar alınması, sosyal tesis alanından ticaret merkezi alanına çevrilen binanın kiraya verilmesi ve yeni döneme ilişkin planlamalar noktasında da  önemli kararların alındığı genel kurulda  MODOKO gelir ve gider hesaplarının çok daha şeffaf olduğunu ve isteyen tüm üyelerin internet hesabı üzerinden kasa defterini bile görebildiğini ifade eden  İstanbul Mobilyacılar Sitesi (MODOKO ) Başkanı Ethem Özçelik yaptığı konuşmasında ise  , “MODOKO hepimizin ortak malı ve hepimizin ekmek teknesi. Sizlerin her bir kuruşuna sahip çıkıyoruz ve en verimli bütçeyle sizlere en iyi hizmeti üretmek için mücadele veriyoruz. Her hesabımız sizlerin rahatlıkla ulaşacağı şekilde şeffaf” şeklinde konuştu.

350 mağazasıyla Avrupa’nın en büyük açık hava mobilya alışveriş merkezi unvanına sahip MODOKO’nun tanıtımı ve yenilenmesi için sürekli çalışmalar yaptıklarını ifade eden  Ethem Özçelik; “Sizlerin kaynaklarını en verimli şekilde değerlendirmek suretiyle sürdürdüğümüz çalışmalarımız yeni dönemde de artarak devam edecek” dedi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam