reklam
reklam

Sinpaş Aqua Cıty 1. Etap Sitesi’nde 23 Nisan Çocuk Şenliği kutlandı

Eklenme Tarihi: 5 Mayıs 2018, Cumartesi - 09:00   Okunma Sayısı: 228033

İSTANBUL

Site bahçesinde kurulan kaydırak, trambolin, zıp zıp, canlı langırt, palyaçolar ve sihirbaz gösterisi  eşliğinde çocuklar eğlenceli saatler geçirmişlerdir.

Ayrıca döner, pizza, çiğ köfte, kuru pasta, Börek, Pop Corn, Pamuk Şeker ve içecek ikramları ile site sakini ve  çocuklara piknik havasında bir ortamda Cumartesi gününü değerlendirme fırsatı sağlanmıştır.

Aqua city 1. Etap’ta geleneksel olarak yapılan çocuk şenliğine site sakinlerinin yoğun ilgisi olmuş ve  etkinlik sonunda özellikle çocukların mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

Anne babalar da  bu tür aktivitelerin daha sık   yapılmasını iletmişler ve site yönetimine  memnuniyetlerini ifade etmişlerdir.

Etkinliğe sponsor olarak katılan  Decibel Organizasyon, Mektebim Okulları ve Ataşehir  Modern Tıp, katkıları ile ve diğer sponsor olan firnmalar  Damla Gıda, Birlik Kebap, Köylüce, Çekmeköy Dergisi, Çekmeköy Little Caesars  Pizza, Çekmeköy Görgülü Pastaneleri, Site  Carrefour market,  Meva hasta bakım ve rehabilitasyon merkezi, Neylan Etiman binicilik kulübü ayrıca Site sakinlerimizden Bülent PUR, Sabri KARAHAN ve Kadir KURŞUN’a  site yönetimi katkılarından dolayı  teşekkürlerini iletmişlerdir.

Bizlerde SON-AN Gazetesi olarak bizleri davet ettikleri için Sinpaş Aqua Cıty 1. Etap site yönetimine çok teşekkür ediyoruz.

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE KALYON-SELAMİ BALTAOĞLU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam