reklam
reklam

"Gece rüyalarımızda bile Filistin'i unutmayız"

Eklenme Tarihi: 22 Aralık 2015, Salı - 13:00   Okunma Sayısı: 138058

TBMM

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Rusya programı ile ilgili olarak, "Bunlar, milletle beraber hareket etmektense, Türkiye ile kimin derdi varsa onlarla birlikte işbirliği yapmayı kendilerine ahlak edinmişler" dedi.

"Kim Suriye halkını bombalarsa onun karşısındayız"

Türkiye'nin, DAEŞ'e karşı mücadelede uluslararası koalisyonun parçası olduğunu hatırlatan Davutoğlu, "Ama ister Rusya olsun, isterse başka zalim bir devlet olsun, kim Suriye halkını bombalarsa onun da karşısındayız, karşısında olacağız" diye konuştu.

"Gece rüyalarımızda bile Filistin'i unutmayız"

Davutoğlu, Türkiye-İsrail müzakerelerine yönelik eleştirilere ilişkin şunları kaydetti:

"Kim, 'Türkiye Gazze halkını unutuyor, Filistin'e olan desteğini gözardı ederek İsrail ile yakınlaşma içine giriyor' derse, bize en büyük bühtanı yapar. Biz, bırakın müzakerelerde, gece rüyalarımızda bile Gazze'yi unutmayız, Filistin'i unutmayız, Kudüs'ü unutmayız, Mescid-i Aksa'yı gözümüzün önünde hep dipdiri tutarız."

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam