reklam
reklam

Ortaköyspor Store Hizmete Girdi

Eklenme Tarihi: 1 Mayıs 2018, Salı - 12:00   Okunma Sayısı: 155970

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden  olan Ortaköyspor’un ürünlerinin satıldığı Ortaköyspor  Store, Ortaköy Çarşısında geçtiğimiz günlerde  spor severlerin hizmetine girdi.

Milli takımın ürünleri ve 4 büyüklerin ürünleri Ortaköyspor Store’da

Ortaköyspor’a gelir getirici projelerin süreceğini beyan eden Ortaköyspor Başkanı Erdal Kara basın mensuplarına yaptığı açıklamada ise , Ortaköy Çarşısında açılan mağazada, 4 büyüklerin (BJK,GS,FB,TS)  yanı sıra, Süper Ligde yer alan takımların ve Milli takımın da orijinal ürünlerinin yer aldığını söyledi.

Mağazaya ilginin beklenenden daha iyi olduğuna vurgu yapan Başkan Kara konu hakkında  şunları söyledi; ” Milli takımımızın ürünleri Kulüplerin mağazalarında satılmıyor ancak bize imtiyaz tanındı. Bu nedenle yetkililere teşekkür ederim. Aynı şekilde Beşiktaş Kulübümüz de ürünlerin satışı konusunda desteğini esirgemedi.”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam