Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetesonan-com-images-haberler-cekmekoy-isitme-engelliler-spor-kulubu-yeni-merkezine-kavustu-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
reklam
reklam

Çekmeköy İşitme Engelliler Spor Kulübü yeni merkezine kavuştu

Eklenme Tarihi: 29 Nisan 2018, Pazar - 00:00   Okunma Sayısı: 208377

Çekmeköy’ün adını Süper Toto  İşitme Engelliler Türkiye Futbol 1. Ligi’ne yazdırarak tarihi bir başarıya imza atan işitme engelli gençler, hak ettikleri kulüp merkezine kavuştu. Çekmeköy Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin başarılı takımı İşitme Engelliler Spor Kulübü’nün yeni merkezinin açılışı  ise Çekmeköy’ü buluşturan görkemli bir törenle yapıldı.

“Çekmeköy’ü buluşturan”  diyoruz çünkü; CHP Çekmeköy önceki İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt, Av. Özgür Kip MHP,Saadet Partisi ilçe örgütleri  çok sayıda STK başkanı da bu özel  ve aynı zamanda törene ilgi gösterdiler.  

Çekmeköy İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Sıtkı Aydemir “Yaradan bizleri böyle yaratmış. Önemli olan bu kardeşlerimize bizlerin sağır ve dilsiz olmamamız”

Açılışta konuşan Çekmeköy İşitme Engelliler Spor Kulübü  Kurucu Başkanı Sıtkı Aydemir, “Yaradan bizleri böyle yaratmış. Önemli olan bu kardeşlerimize bizlerin sağır ve dilsiz olmamamız” derken kulüp merkezinde işitme engellilere yönelik Kur-an kursları da düzenleyeceklerini  açıklayarak  “Diyanet işlerinin bile bugüne kadar yapmadığı Türkiye’de bir ilk olan bu projemizi Çekmeköy Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz”  diye konuştu.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’dan Çekmeköy İşitme Engelliler Spor Kulübüne övgü dolu sözler

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ise  yaptığı konuşmada Çekmeköy İşitme Engelliler Spor Kulübünü överek şu ifadeleri kullandı   ; “Çekmeköy; eğitimden spora, sağlıktan kültür ve sanata hayatın her alanında kazandığı yatırımlarla yükselmeye devam edecek. Bu genç kardeşlerimiz de ilçemizin adını Türkiye’ye duyuruyorlar. Rabbim hepsinden razı olsun. Biz de belediye olarak üzerimize düşeni yapıp daha güzel tesis ve imkanlar sunmaya devam edeceğiz” 

Açılış programında daha sonra kulübe katkısı bulunan işadamlarına ise  teşekkür plaketleri verildi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam