reklam
reklam

Sancaktepe Bölge Hastanesi'nin 23 Nisan çocukları

Eklenme Tarihi: 28 Nisan 2018, Cumartesi - 00:00   Okunma Sayısı: 233862

23 Nisan günü dünyanın birçok ülkesinde ve Türkiye’de çocuk bayramı olarak kutlanıyor. Önderimiz Atatürk, 23 Nisan 1920’de meclisin açıldığı günü Türk ve dünya çocuklarına armağan etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada kutlanan tek çocuk bayramıdır. İnsanlık için çok büyük bir önemi vardır. Dünyanın birçok yerinde coşkuyla kutlanan çocuk bayramı, dünya nüfusunun dörtte birinden fazlasını oluşturan çocuklar için en önemli bayramlardan biridir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çocuklarımıza Atatürk’ün bir hediyesidir. Çocuklar yarınların yetişkinleridir ve onlar bayramlarını en güzel şekilde kutlarlar. Okullarda, stadyumlarda, törenlerle ve şenliklerle bayramlarını doyasıya yaşarlar. Ve bu bayramı onlara armağan eden Ata’larını anarlar.

Böyle bir kutlama da Sancaktepe Bölge Hastanesi'nde yapıldı.  

Son olarak Avrupa'da ve Türkiye'deki şampiyona da başarılı olan pehlivan güreşçilere Bölge Hastanesi Başhekimi Mustafa Altun ve doktorlardan Fahretin Gündoğdu, Hasan Alizade başarılı güreşçilerinden şampiyonluklar geldikçe oldukça duygusal anlar yaşamışlardı. Bir ayrı duyguyu da hastanelerinde açılmış olan ve Doğa Koleji öğrencilerin yapmış olduğu resim sergisi oldukça ilgi gördü.Özellikle ATATÜRK resimleri oldukça beğenildi.Bu gençlerin ellerinde imkanlar olduğunda neler yapabileceklerini yaptığı resimlerle anlattılar. Öğrencilerin bu resimleri tüm doktorları ve hastaneye gelen hastaları ve ziyarteçileri duygulandırdı. Mustafa Altun’’Kurum olarak, Ata sporumuza yağlı güreş ve minder güreşindeki desteğimiz  olduğu kadar bu gençlerimizede çok önem vermekteyiz. Gençlerin spor ve sanatta başarılar kazandıkça bizde mutlu oluyoruz. Başarıları da ekleyecek olursak bizi gerçekten çok gururlandırdı. Gerçekten de beklentimizin üzerinde başarılar geliyor. Bu arkadaşlarımız bu sanata verdikleri deger çok güzelbu alanda bu işe adanmış ve inanmışlar. Başarılarını daha da ilerleteceklerine inancım tam, artık bu gençler bölgemize değil tüm Türkiye’ye hizmet vereceklerine inancım çok. Dünya çapında başarılar bize çok uzak değil. Bu gençlerin başarılarını gördükçe gurur duyacağız.. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.” Onun için bu gençler daha ileride çok daha büyük başarılara imza atacaklar.

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE KALYON-SİNAN BERATLIGİL

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam