reklam
reklam

ÇOCUKLAR 23 NİSAN’I FATİH’TE KUTLADI

Eklenme Tarihi: 23 Nisan 2018, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 133697

Fatih’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen Bilgievleri Çocuk Şenliği’nde yüzlerce çocuk, kurulan renkli oyun alanlarında doyasıya eğlendi.

Fatih Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen “Bilgievleri Çocuk Şenliği” yüzlerce çocuğu bir araya getirdi. Fındıkzade Çukurbostan Parkı’nda düzenlenen şenlikte çocuklar, kendileri için kurulan renkli oyun alanlarında gönüllerince eğlendi.

ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİ ÇOCUKLARA EMANET EDİYORUZ

Etkinlik alanına katılarak çocukların sevincine ortak olan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Fatih Belediyesi’nin geleneksel çocuk şenliğinin gerçekleştiğini belirterek “Etkinliğimizi Fatih’teki tüm çocuklar ve onların anneleri babalarıyla gerçekleştiriyoruz. Bu vesile ile geleceğimiz çocukların bu bayramını da kutluyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşu aslında bir ülkenin, özgürlüğü ve kurtuluşun en önemli makamıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu çok önemli günü çocuklara armağan etmiştir biz de bu iki önemli düşünceyi fikri ve başarıyı kutluyoruz. Ülkemizin geleceğini de çocuklara emanet ediyoruz” dedi.

Aileleriyle birlikte şenliğe katılan çocuklar, düzenlenen yarışmalarda hem ter döktü hem de eğlendi. Şenlikte doyasıya eğlenen çocuklar, “Burada çok eğleniyorum, oyuncaklara biniyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle burada Çocuk Şenliği var. Oyunlar oynuyoruz, oyuncaklar var ve gösterirler oluyor. Gerçekten çok güzel şenlikler düzenleniyor, herkesin Çocuk Bayramı kutlu olsun, 23 Nisan herkese armağan olsun” dediler.

 

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Şenliğe aileleriyle birlikte katılan çocuklar; uçan bisiklet, çocuk suma, gladyatör, tırmanma pradimi, boğa rodeo, göbekli ayı zıp zıp, trambolin, süper Jumper, çocuk oyun köşesi, ahtopot çadırı gibi birçok oyuncaklarla hem baharın hem de şenliğin keyfini çıkardı.

Çocuk amimasyon ekibi, tahtabacak karikatürist, jonglör, ilizyonist, yüz boyama ve kostümlü karakterler de şenliğine renk kattı.

SAHNE ÇOCUKLARIN

Fatih Belediyesi Bilgi Evleri öğrencileri, şenlik alanına kurulacak sahnede gün boyu halk oyunları ekibi gösteri yaptı. Ayrıca Fatih Belediyesi sanat akademisi öğrencileri de katılımcılara mini konser verdi.

Heyecanlı yarışmalar, tiyatro oyunları ve minik konserlerle renklenen şenlikte çocuklara, dondurma, pamuk şeker, Osmanlı macunu ve patlamış mısır ikram edildi.

Kaynak: BÜLTEN, BELEDİYE
Editör: Haber Bülten

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam