reklam
reklam

Gözleri Aşka Gülen’e Nilipek’ten Özel Yorum

Eklenme Tarihi: 23 Nisan 2018, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 166614

“Gözleri aşka gülen Taze söğüt dalısın  Gel bana her gece sen Gönlüme dolmalısın..”

Gündoğdu Duran’ın unutulmaz eseri Gözleri Aşka Gülen’i En son Döngü adlı ikinci albümüyle karşımıza çıkan, alternatif müzik sahnesinin en sevilen isimlerinden olan  Nilipek’in ilk defa Cuma günü PuhuTV’de yayınlanan Onur Saylak dizisi “Şahsiyet”te karşımıza çıkan yorumu çok beğenildi.

Bugüne dek Nesrin Sipahi’den Zeki Müren’e, bir çok usta ismin yorumladığı bu unutulmaz Türk sanat müziği şarkısı, Nilipek’in kendine has yorumuyla bir kez daha hayat bulurken, şarkının remiksini ise yerli rap dünyasının en üretken isimlerinden olan Ağaçkakan yaptı.

Şarkının remiksi yeni albümü “A Naşkvit” ile büyük ilgi gören Ağaçkakan’dan geldi

İlk kez, geçtiğimiz Cuma günü (13 Nisan) PuhuTV’de yayınlanan, senaryosunu Hakan Günday’ın yazdığı, yönetmenliğini Onur Saylak’ın üstlendiği “Şahsiyet” adlı televizyon dizisinin 5. bölümünde karşımıza çıkan şarkıda, Nilipek  vokalin yanı sıra düzenlemede ve tuşlularda da görülmekteyken , sanatçıya gitarda Can Aydınoğlu, mix ve masteringde Umut Çetin eşlik ettiler.

Nilipek ’in resmi dijital kanallarından dinlenebilen ve indirilebilen şarkının remiks versiyonunu ise, geçtiğimiz yıl sonunda çıkardığı yeni albümü “A Naşkvit” ile büyük ilgi gören, M4NM kolektifinin kurucularından ve roadside.picnic projesiyle de tanıdığımız yetenekli rap sanatçısı kgwgk, nam-ı diğer Ağaçkakan yaptı.

Nilipek’in Gözleri Aşka Gülen’e yaptığı ve çok beğenilen özel yorum  sanatçının sosyal medya hesaplarından da dinlenebiliyor. 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam