reklam
reklam

SERDAR BAŞKAN ile BİLİM MAKİNESİ

Eklenme Tarihi: 23 Nisan 2018, Pazartesi - 09:00   Okunma Sayısı: 140767

İSTANBUL

OHA Diyorum ve YAPYAP adlı YouTube kanallarındaki videolarıyla çok sevilen ve takip edilen Serdar Aksu, namı diğer “Serdar Başkan”dan, 99 soru ve ilginç cevapla sayfaların arasında müthiş bir bilim serüveni! 20 Nisan’da hep kitap’tan çıkacak Serdar Başkan ile Bilim Makinesi: 99 Soruda Hayat ve Bilim, her yaştan popüler bilim meraklılarıyla buluşacak! 

Gün içinde sürekli göz kırpıyoruz ama nedenini biliyor muyuz bu istemsiz hareketimizin? Ya da soğan doğrarken neden gözyaşlarımıza engel olamadığımızı…

Gözümüz gibi sevdiğimiz kedilerimizin girdikleri kutularda çekilmiş yüzlerce fotoğraf var. Neden o kadar çok seviyorlar kutuları? Peki, bu sevimli yaratıkları nasıl evcilleştirmiş olabiliriz?

Uzay konusuysa alabildiğine soru dolu. Her gün yeni açıklamalar, yeni keşifler yapılıyor. Tamam, belki hepsine yetişemiyoruz ama nasıl koktuğunu bilsek fena olmaz mı? Ya da onca yıldıza rağmen neden hâlâ karanlık olduğunu...

Soruların sonu yok ama bir yerden başlamak gerek. İşte OHA Diyorum ve YAPYAP adlı YouTube kanallarında tanıyıp sevdiğimiz Serdar Aksu, yani bizim Serdar Başkan bize tam da bu fırsatı veriyor. Serdar Başkan ile Bilim Makinesi, seçilen 99 soru ve ilginç cevapla sayfaların arasında müthiş bir bilim serüveni yaşatıyor.

Evren çok geniş, sorular sayısız, cevaplarsa her zaman ilgi çekici! Eh, o zaman çalışsın bakalım Bilim Makinesi…

Serdar Başkan ile Bilim Makinesi: 99 Soruda Hayat ve Bilim, 20 Nisan’dan itibaren hep kitap logosuyla raflardaki yerini alacak.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR SAKARYA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam