reklam
reklam

Kocaeli merkezli 8 ilde FETÖ/PDY operasyonu

Eklenme Tarihi: 22 Aralık 2015, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 138940

KOCAELİ

Kocaeli merkezli 8 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda üst  düzey emniyet mensuplarının da aralarında bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde Kocaeli'nin de aralarında olduğu 8 ilde operasyon gerçekleştirdi.

FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda, aralarında üst düzey emniyet mensuplarının da bulunduğu 14 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Van'da 1 polis gözaltına alındı

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Van Emniyet Müdürlüğünde görevli bir polis gözaltına alındı. Şüphelinin Kocaeli'ye gönderileceği bildirildi.

Bursa'da 3 gözaltı

Operasyon kapsamında, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri sabah saatlerinde 3 kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların işlemlerinin ardından Kocaeli'ne gönderileceği öğrenildi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam