reklam
reklam

MHP Maltepe İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu Nişanlandı

Eklenme Tarihi: 18 Nisan 2018, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 403367

İSTANBUL

MHP Maltepe İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu ile MHP Kadıköy İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyesi Merve Gökçen evlilik yolunda  ilk adımları attılar. Çift,  İstanbul’daki  kız evinde sade bir törenle nişanlandılar. 

Nişan, yalnızca aile bireyleri arasında olduğundan, nişana hiçbir siyasi davet edilmedi. Yüzükleri takılan ve pasta kesen çiftin mutlulukları görülmeye değerdi. MHP Maltepe İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu uzun süreden beri partisinin ilçe başkanlığını yürütmekte. MHP Kadıköy İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyesi Merve Gökçen ise partisinin gençlik kollarında uzun süre boyunca görev aldı. 

Biz de gazetemiz olarak Kamburoğlu ve Gökçen ailelerine şimdiden mutluluklar diliyor, “Allah tamamına erdirsin” diyoruz.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam