reklam
reklam

Arthur Miller’in Unutulmaz Eseri “Bedel” Sahnelerde

Eklenme Tarihi: 18 Nisan 2018, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 145141

İSTANBUL

Ünlü Amerikalı yazar Arthur Miller’in 1968 yılında kaleme aldığı  “Bedel” adlı eseri, Amerika’da 1929 büyük ekonomik krizinin yok ettiği varlıklı bir aileden iki erkek kardeşin, uzun yıllar sonra geçmişlerini sorgulayışlarının öyküsünün işlendiği  bir usta işi.  Oyunda insanoğlunun yakınlarına, aile bireylerine, topluma karşı sorumlulukları ile insani değerlerin yaşamdaki yeri sorgulanıyor. 

Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde sahnelenen Bedel, tiyatroseverlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Kayhan Berkin’in yönettiği oyunda Hakan Eratik, Merve Anlağan, Rüzgar Aksoy ve Murat Karasu rol alırken, oyunun yapımcılığını  Kerem Yılmaz’ın üstlenirken, oyunun dekorlarını Ömer Mete Yılmaz, kostümlerini Beyza Birgen, ışık tasarımını Akın Yılmaz hazırlamakta. 

Usta işi olan oyunu etkili bir performansla sahneleyen oyuncular da, oyun boyunca izleyicilerin yoğun  alkışlarını topladı.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam