reklam
reklam

"MÜZEYYEN" İZMİR'E SELAM YOLLADI

Eklenme Tarihi: 15 Nisan 2018, Pazar - 13:00   Okunma Sayısı: 130794

Türk müziğinin en büyük seslerinden Müzeyyen Senar’ın iz bırakan şarkılarını Şevval Sam’ın yorumladığı ve Türkiye turnesine çıkan Müzeyyen müzikali yeniden İstanbul seyircisiyle bir araya geldi. Gösterime çıktığı günden bu yana gittiği her şehirde ilgiyle karşılanan müzikal, İstanbulluların yoğun isteği üzerine 3. kez yeniden sahnelendi. Etkinliği aralarında Can Kıraç, Aslı Kıraç, Sema Işıl Doğan, Alev Komili, Sedef Karamehmet, Deniz Eyüboğlu, Işın Güler, Müjdat Gezen, Haldun Boysan, Ceren Kalpakarslan, Burak Yörük, Tuğçe Tayfur ve Eylül Öztürk'ünde aralarında bulunduğu cemiyet hayatı ve magazin dünyasının ünü simaları da ön sıralardan izledi. Erkek arkadaşı Sarp Maden ve oğlu Tarık Emir Tekin'in de kendisini yalnız bırakmadığı gecede kendisini izlemeye gelenleri tam anlamıyla büyüleyen Şevval Sam, 27 Nisan'daki İzmir Tepekule sahnesi içinde çağrıda bulundu. İzmir'in Müzeyyen için ayrı bir yeri olduğunu dile getiren başarılı sanatçı; ''İzmir daha önce bize çok büyük bir sürpriz yaptı. Bu seferde tüm koltukları dolu görmek ve Müzeyyen'i hep birlikte yad etmek istiyoruz.'' sözleri ile İzmirlileri Müzeyyen'i izlemeye davet etti.

84 yıllık sanat hayatına pek çok unutulmaz eser sığdıran değerli sanatçının hayatından önemli kesitlerin müzikle harmanlandığı gösterinin metni önemli edebiyatçılarımızdan Figen Şakacı’nın; rejisi ise müzikal tiyatronun deneyimli yönetmenlerinden Engin Alkan’ın imzasını taşıyor. Müzeyyen projesinde Şevval Sam’a daha önce Müzeyyen Senar ile birlikte çalışmış olan Serdar Kaşıkçılar, İsmail Topyanak, Mustafa Taşpınarlı, Sezgin Sezer ve Fahrettin Yanar eşlik ediyor. Müzikalin müzik direktörlüğünü de Fahrettin Yarkın üstleniyor. Binbir emekle hazırlanan projenin sahne tasarımını Cem Yılmazer, kostüm tasarımını ise Esra Başıbüyük yapıyor. Proje menajerliği Harun Belenoğulları tarafından yürütülüyor.
 

Müzeyyen Müzikali Programı:
 

27 Nisan Cuma İzmir Tepekule Kültür Merkezi
12 Mayıs Cumartesi Mersin Yenişehir AKM

13 Mayıs Pazar Adana Çukurova Üniversitesi Açıkhava Tiyatrosu

Kaynak: BÜLTEN HABERİ
Editör: BÜLTEN HABERİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam