reklam
reklam

“Maşa İle Koca Ayı- Sonsuz Arkadaşlık 2” nin Galası Yapıldı

Eklenme Tarihi: 15 Nisan 2018, Pazar - 13:00   Okunma Sayısı: 222044

Galada Eğlenceli Saatler

 

20 Nisan’da vizyona girecek olan “Maşa İle Koca Ayı- Sonsuz Arkadaşlık 2’nin galası Emaar Square Mall’da gerçekleştirildi. Galaya aralarında Revna Demirören, Zeynep Ilıcalı, Emel Ayaydın, Merva Ulusoy, Ece Erken, Hande Acar, Petek Ertüre gibi isimlerin bulunduğu birçok ünlü sima katıldı.Katılan ailelerin çocukları ünlü Youtuber’larla tanışma fırsatı bulurken, Maşa ve Koca Ayı’yla da fotoğraf çektirme imkanı buldu. Tüm dünyada büyük bir izleyici kitlesine ulaşan çizgi film serisi, Türkiye genelinde 300 sinemada gösterilecek.

 

Beyazperdede Bir İlk!

 

Televizyonda yayınlanmamış sekiz yeni bölümden oluşan 2.filminde, izleyiciyi eğlenceli bir sürpriz de bekliyor. Türkiye’nin 8 başarılı Youtuber’ının eğlenceli oyunculukları seyir keyfini ikiye katlıyor. Maşa ve Koca Ayı’ya filmde; Enes Batur, Nisan Aktaş, Çitos Efe, Başak Karahan, Çağla Demirel, Duru Önver, Prenses Elif ve Şahangiller gibi ünlü Youtuber’lar eşlik ediyor.

 

Tüm dünya sinema haklarının exclusive yapımını NSENETWORK’ün satın aldığı Maşa İle Koca Ayı, Türkiye gösteriminin ardından 100 ülkede izleyicisiyle buluşacak. Vizyona girdiği ülkelerin ünlü Youtuber’ları filmin içinde Maşa ve Koca Ayı ile rol alacak. Sinema filmi, her ülkenin dokusuna, alışkanlıklarına, mizahına göre seyirciyle buluşacak. NSENETWORK’ün fikriyle yeniden yapılandırılan film, 4-14 yaş aralığına hitap ederken ailelerin çocuklarıyla seyredeceği keyifli bir serüven olarak karşımıza çıkıyor.

Kaynak: BÜLTEN HABERİ
Editör: BÜLTEN HABERİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam