reklam
reklam

Çalışan annenin gözü arkada kalmayacak

Eklenme Tarihi: 14 Nisan 2018, Cumartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 155616

 

 

Türkiye’nin öncü elektronik güvenlik markası Tepe Güvenlik, çalışan ebeveynlerin en büyük sorunlarının başında gelen “bakıcı ve güvenlik” problemine çözüm sunacak bir kampanya düzenledi. Tepe Güvenlik, çocuk bakıcılarını takip amaçlı kullanılmak üzere taşınabilir IP kamera kiralama hizmeti sağlıyor. IP kameralar, tek odalı ofis ortamlarının güvenliğinin sağlanması amacıyla da kullanılabiliyor.

 

Bu ürün özellikle bebeğini evde bırakıp işe gitmek zorunda kalan anneler ya da geniş bir alana sahip olmayan işyerlerinin izlenmesi için cep telefonu üzerinden pratik bir takip sistemi sunuyor. Kampanya kapsamında Nisan ayında Tepe Güvenlik müşterisi olanlar, ayda yalnızca 10 TL fark ile alarm sistemlerine ek olarak IP kamera da kiralayabiliyor.

 

Sistemin kullanılabilmesi için ortamda Wi-Fi (kablosuz internet) olması yeterli. Tüm kampanyanın içeriği ve detayı ile tüketicilere sahada keşif ve teknik destek sağlamak için eğitimli ve bilgili bir danışman ekibi de ücretsiz olarak sağlanmaktadır.

 

Kampanyaya 444 83 73 numaralı telefonu arayarak ya da http://www.tepeguvenlik.com.tradresinde yer alan ücretsiz keşif formunu doldurarak başvuru yapılabiliyor.

 

 

Tepe Güvenlik Hakkında:

Bilkent Holding’e bağlı olarak 2011 yılında kurulan Tepe Güvenlik A.Ş, kişi ve kurumlara yönelik özel elektronik güvenlik çözümleri üretmekte, alarm sistemleri ve Alarm İzleme Merkezi’yle ülke geneline hizmet vermektedir. 7 yıl gibi kısa bir sürede müşteri sayısı 70 bine yaklaşan Tepe Güvenlik bu hızlı büyüme ile sektörün lider firmaları arasında yer almaktadır.

Tepe Güvenlik, elektronik güvenlik hizmeti ve danışmanlığı çerçevesinde, uzman mühendisler tarafından, proje özelinde en uygun (teknik-mali) çözümler ile birlikte 360 derece danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.

 

2006’da Türkiye’nin ilk çift Alarm İzleme Merkezi’ni kuran şirket olan Tepe Güvenlik, ev ve iş yerlerinin alarm sistemlerinden gelen uyarılar ışığında, bir alarm durumunda (hırsızlık, yangın, sağlık vb.) operatörler aracılığı ile gelen sinyal çeşidini dikkate alarak, kullanıcıya haber vermekte ve gerektiğinde kolluk kuvvetlerinin, itfaiye veya sağlık birimlerinin olaya müdahale etmesini sağlamaktadır.

 

Tepe Güvenlik, elektronik güvenlik konusunda özellikle “malzeme kalitesinin yüksek olmasına” önem göstermekte, satış öncesi ve sonrasında verdiği teknik destek çalışmalarıyla sektörde örnek teşkil etmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam