reklam
reklam

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi 25 Mayıs’ta Sinemaseverlerle Buluşacak

Eklenme Tarihi: 14 Nisan 2018, Cumartesi - 01:00   Okunma Sayısı: 229429

Usta yönetmen Ron Howard’ın yönettiği ve Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Emilia Clarke ile Donald Glover’ın önemli rolleri paylaştığı Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi (Solo: A Star Wars Story), 25 Mayıs 2018’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarılıyor.

Filmde Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge ve Paul Bettany  de rol alıyorlar. Merakla beklenen filmde sinema severler  ;  çok çok uzak bir galakside en çok sevilen kötü karakterlerin olduğu “Han Solo: Bir Star Wars Hikâyesi”nde Milenyum Şahini’ne binip macera dolu bir yolculuğa çıkacaklar.

Filmde karanlık ve tehlikeli yeraltı dünyasında cesaret gerektiren maceralara atılırken, Han Solo gelecekteki muhtemel yardımcı pilotu Chewbacca ile arkadaş oluyor ve Star Wars efsanesindeki beklenmedik kahramanların rotasını belirleyen bu yolculukta, kötü nam salmış kumarbaz Lando Calrissian ile tanışıyor.

Star Wars severlerin merakla bekledikleri Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi 25 Mayıs’ta gösterime girecek.  Filmle ilgili olarak Facebook’tan https://www.facebook.com/StarWarsTurkiye/ sayfasını tıklayanları hoş sürprizler bekliyor. Biz de 25 Mayıs’ı merakla bekliyoruz.

Filmin Künyesi

Gösterim Tarihi          25 Mayıs 2018

Yapımcılar:                  Kathleen Kennedy, Allison Shearmur, Simon Emanuel

Baş Yapımcılar:           Lawrence Kasdan, Jason McGatlin, Phil Lord, Christopher Miller

Dağıtım:                      UIP Filmcilik

Senaryo:                      Lawrence Kasdan & Jonathan Kasdan

Direktör:                        Ron Howard

Oyuncular:                    Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge ve Paul Bettany

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: FATMA DURU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam